Українські музичні альбоми 2021 року. Повний каталог та огляд

Вашій увазі огляд 355 альбомів  україномовної музики, що були випущені в 2021 році.

Мій огляд українських альбомів музики 2020 року шукай тут

Найцікавіші треки з альбомів 2021 року зібрано в окремі 5 списків відтворення за спорідненими жанрами, додавайте до обраного на музичних платформах Spotify та Youtube Music:

Більше сучасної української музики шукай на Українська Пісня Кожного Дня.

📣УВАГА, це зовсім не справжній музичний чарт та не список переможців та переможених. Альбоми відсортовано суб’єктивно, враховуючи власний смак, вподобання, настрій та положення зірок в космосі. Нічого особистого© 😉 

Для зручності, додано можливість фільтрувати альбоми за жанрами, датою релізу та регіоном походження артистів. Думки та побажання з приводу покращення формату огляду вітаються

  1. Kurs Valut - Kurs Valut
    Дніпро, 2021-06-25
    LP,  електроніка; Пісень: 12, Час: 35 хв.
    Kurs Valüt, Nadra, Instrument, Lezo, Chas, Rivnovaga

    Обкладинка альбому Kurs Valut - Kurs Valut

    Слухати:   

    Не смій чинити спротив!© Нарешті, альбом якого чекали майже два роки. Слухаючи цей альбом так і хочеться пуститись в танок - тіло буквально викручує в такт до музики (хто бачив живі виступи та поведінку пана Гордєєва на сцені, зрозуміють) Цьому cаунду личить звучати в затемнених локаціях: нічних клубах, закинутих індустріальних приміщеннях чи з динаміків автівки в далекій нічній дорозі. Твоє минуле життя дивний сон© Стильовий електронний саунд як мед для вух усім прихильникам різного-роду синтезаторного звуку та "темних нових хвиль" електроніки. В комбінації до гострих алегорій пана Євгена це все звучить органічно. Камон, усе закінчено, я радий був!©



  2. Onuka - Kolir
    Чернігів, 2021-06-18
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 36 хв.
    Сеанс, Zenit, UYAVY, Guma, SON

    Обкладинка альбому Onuka - Kolir

    Слухати:   

    Вже з Вступного треку стає зрозуміло - перед нами щось величне та знакове! Фірмова вогняна суміш мелодійних фольклорних ноток та наповненої шаленої енергетикою електроніки - ось що вас чекаю в навушниках. Чуттєвий трек SON, попри свій спокійний настрій та зовсім не танцювальний ритм є однією з головних прикрас альбому!



  3. Farba Kingdom - Німб
    Одеса, 2021-06-13
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 36 хв.
    Тут немає нічого, Моя охорона, Ніч,Пересічний чоловік,Вихід є, Столітня Ніч

    Обкладинка альбому Farba Kingdom - Німб

    Слухати:   

    Темна хвиля крутої синтезованої музики. Рай під небом чи пекло під небом, а під ними весна© Чудова нагода зануритись в королівство холодних синтезаторних звуків, які ніколи(чому б і ні!) не вийдуть із моди ;) Цю річ ідеально увімкнути в авто вночі, коли треба подолати кількасот кілометрів в темряві.



  4. morgendie - місто мільйонів історій
    Кропивницький, 2021-08-13
    LP,  лірика; Пісень: 10, Час: 36 хв.
    знай це для тебе, мікрорайон, очі відьми, вина

    Обкладинка альбому morgendie - місто мільйонів історій

    Слухати:   

    Привіт метушливе місто(с) Ковток чистого повітря: легка, некваплива, в міру меланхолійна, сумна, але оптимістична музика. Саундтрек подорожей дощовим містом на громадському транспорті, коли прото одягнув навушники і втік від оточуючих проблем, шумів та зайвих думок. Ця музика - це темряви королева(с)!



  5. SMOG - The Bandura Stories
    Житомир, 2021-12-01
    EP,  метал; Пісень: 5, Час: 24 хв.
    North, Language, Armed Forces of Ukraine, SMOG

    Обкладинка альбому SMOG - The Bandura Stories

    Слухати:   

    Дикий, неприборканий важкий чорний саунд. Слухаю цей альбом 1 серпня 2022 року, тобто на 5 місяці з вторгнення запорєбрікових гнид на нашу землю і просто відвисла щелепа - наскільки пророчі тексти вдались хлопцям про навалу ординців-рабів та звитягу нашого народу! Зло вже надворі біля мого дому(с) Присвята збройним силам України - просто космос! І так, головна фішка альбому - вкраплення бандури в кожен трек, яка звучить доволі органічно! Дуже приємна знахідка, хлопці, давайте ще!



  6. death rate a politics - DEN NICH
    Хмельницький, 2021-08-13
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 31 хв.
    Vzhe nema, Zhinochky, Plach, Strakh

    Обкладинка альбому death rate a politics - DEN NICH

    Слухати:   

    Жіночки©, чоловічки - ахтунг! Легкий, приємний та спокійний танцювальний вайб цієї музики - ти мені Podobaieshsia© Така музика чудово впишеться на будь-який нічний рейв,десь під ранок - коли сил максимально гарцювати вже немає і хочеться просто розслаблено потрусити тілом.



  7. Один в каное - Один в каное
    Львів, 2021-06-06
    LP,  лірика; Пісень: 12, Час: 52 хв.
    Кому то тре, Будь мені кимось, У мене немає дому, Вовк

    Обкладинка альбому Один в каное - Один в каное

    Слухати:   

    Альбом цього гурту - це завжди подія! Якщо ви чули янгольський голос Іри Швайдак (а є такі взагалі, хто ніколи його не чув? ) то маєте бути закохані в цей тембр та стиль. Музика від Один в каное завжди ідеально підходить для прослуховування в пізній час, коли на літніх фестивалях під сценою стає тихо, люди заплющують очі, обіймаються з коханими і просто плавно рухаються в такт до музики і підспівують Іринці. Ця музика - золотий спадок української культури. Головний романтичний гурт, королі та королева меланхолії, щирості та теплоти <3



  8. Merzotna Potvora - Halas z Pekla
    Київ, 2021-04-16
    LP,  метал; Пісень: 7, Час: 29 хв.
    Pan Merzotnyk, Metal Palaje, Halas z Pekla

    Обкладинка альбому Merzotna Potvora - Halas z Pekla

    Слухати:   

    Валиво! Мерзотні, здичавілі, гучні та гамірні чорні трешметалопанки зі своїм доробком. Активним слухачам не всидіти на місці- метал палатиме у ваших серцях(с)! Пекельна Лють!



  9. Azathoth Circle - Siaivo
    Київ, 2021-10-25
    LP,  метал; Пісень: 6, Час: 29 хв.
    Mantra, Siaivo (Radiance), Mrii (Dreams), Asystole

    Обкладинка альбому Azathoth Circle - Siaivo

    Слухати:   

    Щільний альбом міцного металу! Чоловічий та дівочий вокал, важкі гітарні партії, похмурі тексти - чудова добірка в копілку кращих альбомів року!



  10. Zgard - Place of Power
    Івано-Франківськ, 2021-05-21
    LP,  метал; Пісень: 8, Час: 48 хв.
    Trap of Cold, Old Ruins,Ascension Fog,The Fiendmother,Last Harvest

    Обкладинка альбому Zgard - Place of Power

    Слухати:   

    Запорошено,оповито... Заворожено, несамовито...(с) Ще один яскравий представник колективу однієї людини, що так популярні серед металістів. Чорні металісти, тут для вас нова порція солодощів для вух. Метал переповнений Карпатських мотивів та таємничого настрою. Туман, вечоріє, літня прохолода і ця музика...Сопілка тут звучить просто чарівно, казка!



  11. Hardlkiss - Жива і не залізна
    Київ, 2021-05-21
    LP,  рок; Пісень: 10, Час: 36 хв.
    Жива, 7 вітрів, Дівчина, Кобра, Все було так

    Обкладинка альбому Hardlkiss - Жива і не залізна

    Слухати:   

    Потужність! Юля з хлопцями за останні кілька років виросла в надзвичайно популярний гурт першого ешелону. Якби не пандемія та вторгнення клятих москалів, вони вже б давно зібрали свій НСК Олімпійський на ювілейному концерті. Альбом Вийшов щільним на хіти, з якісним фірмовим звуком та надзвичайним вокалом від Юлі. Ця збірочка летить в золоту колекцію української музики.



  12. аппекс - 2
    Рівне, 2021-04-27
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 11, Час: 35 хв.
    Діло практики, 1 пропущений, Поза, На світло, Крок до зірок, Вася спорт, Двіжло

    Обкладинка альбому аппекс - 2

    Слухати:   

    Ваша туса класна©, якщо у вас грає музика від аппекс! Це справді, дивні речі©, а по іншому Віталій і не вміє! Збірка вже знаних хітів одного з найначитаніших реперів країни, який валить словесними викрутасами та музичною абстракцією. Клопоти, заморочки та метушню(с) в бік - поринай у всесвіт літературного репу! Спільні треки з топовими українськими реперами та реперкинями (Настя Dobra one love) справжня окраса збірки



  13. MINIGUN - Перший Постріл
    Львів, 2021-04-09
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 29 хв.
    BMW, М'ясо, Amsterdam, Паливо, Танці зі смертю

    Обкладинка альбому MINIGUN - Перший Постріл

    Слухати:   

    Це щось! Неадекватно динамічний електронно реперський альбом. Відчуваєш себе, ніби потрапив на дискотеку - кислотне музло, прості, як двері тексти про відомі усім речі та тони енергії на розрив. Беріть цей альбом в спортзал чи на пробіжку - купа драйву! Драм Н Бейс, хаус, техно, електро, хіп-хоп(с) - тут все!



  14. BLAT - Фосо
    Ужгород, 2021-06-01
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 31 хв.
    Кайфуцій, Гіросбудка, Сакура, Не Лізь у Мафію

    Обкладинка альбому BLAT - Фосо

    Слухати:   

    Надзвичайно стильна та багатогранна музика: часом танцювальна, місцями це модний речитатив, місцями аренбі та соул настрій та прості,як двері тексти! Ці парубки з Мукачево просто вриваються зі своїм саундом у вуха слухача. Дуже ФОСО, рекомендую!



  15. Sophième - Gemini
    Рівне, 2021-12-10
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 15 хв.
    Тебе, Занурююсь, Всесвіт, Візьми мене

    Обкладинка альбому Sophième - Gemini

    Слухати:   

    Себе запитую - Чому я тут живу, куди я йду?(с) Чарівна легенька аренбі краса в дебютному альбомі. Світлі теплі треки від дівчини з янгольським голосом. Сонячна музика, така краса надає крила! Рекомендація для всіх закоханих!



  16. 308 - Мусай
    Ужгород, 2021-01-10
    LP,  рок; Пісень: 9, Час: 31 хв.
    Варошська Туса, Карпатос, Нова Історія, Мій Дім, Щастя

    Обкладинка альбому 308 - Мусай

    Слухати:   

    Варошська туса вийшла з буса, варошська туса - слухати мусай!(с) Дикі скажені карпатоси порадували свіженьким повноформатним альбомом з національним та регіональним колоритом. Готуйтесь часто гуглити невідомі слова ;) Реп, кантрі, реггі, духові інструменти, баяни, діджейські скретчі та бардівська гітара- та тут музика для кожного :) Без крутого рок-маніфеста "Нова історія" теж не обійшлось.



  17. death rate a politics - Nerivni
    Хмельницький, 2021-12-17
    EP,  електроніка; Пісень: 5, Час: 17 хв.
    Забув, Кожен, Повинні

    Обкладинка альбому death rate a politics - Nerivni

    Слухати:   

    Немає значення, Ваше бачення© на музику, бо така породиста електроніка не залишає байдужим. Соковите звучання, що випромінює стиль. Такому музлу пряма дорога на танцювальні хвилі (а трек Кожен на станцію Lounge FM) та молодіжні вечірки.



  18. Obrij - Obrij
    Ужгород, 2021-07-02
    LP,  метал; Пісень: 14, Час: 60 хв.
    Поля Камбоджі, Доторкнутися до зірок, Лещата, Ad Civitas Solis, Маятник змінює вектор

    Обкладинка альбому Obrij - Obrij

    Слухати:   

    Закарпатські металісти зібрали волю в кулак, а найкращізаписані треки в одну велику годинну збірку. Звучить соковито, темно, страшно - тут важкий смерть-метал в найкращій його іпостасі! Я свої не контролюю вчинки, моя свідомість не належить мені!©



  19. Alyona Alyona - GALAS
    Київ, 2021-04-07
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 16, Час: 50 хв.
    Galas, Читаю реп, Заплутались, Bro, Стержень

    Обкладинка альбому Alyona Alyona - GALAS

    Слухати:   

    Насичений альбом від головної дівчини українського хіп-хопу. Тут купа спільних треків з іноземцями. Кілька запальних танцювальним бенгерів. Пара сумних журливих треків. Звісно, не обійшлось без історія про становлення та власний розвиток, як у всіх реперів =)



  20. Рома Майк - Рома Майк
    Луцьк, 2021-11-12
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 15, Час: 47 хв.
    Дощик, Вуличний музикант, Кров кольору пелюсток, Світло мого дня, Дай тепла

    Обкладинка альбому Рома Майк - Рома Майк

    Слухати:   

    Ромі круто вдається поєднувати вуличний хіп-хоп зі стильним аренбі, що і є його фірмовою фішкою і дуже личить! Ліричний репер має звучати на радіо, таке не соромно увімкнути на побаченні з коханою. Єдиний момент, кілька злих треків без цензури, які можуть відлякати потенційного слухача легкого хіп-хопчику, Нагуляний - це спроба Романа показати, що він вміє і в злий безкомпромісний реп! За два танцювальних трека (Кров кольору пелюсток та Дай Тепла) Роману окремий респект!



  21. ТОНКА - Плач
    Крим, 2021-05-11
    EP,  електроніка; Пісень: 4, Час: 15 хв.
    Плач, Вуалі, Стежка

    Обкладинка альбому ТОНКА - Плач

    Слухати:   

    Стильно, модно, молодіжно! Коротенька збірочка ліричних оповідок у фірмовому для колективу "пританцювальному" музичному стилі. Магічним голосом солістки Альони можна захоплюватись сповна - справжня Києвиця ;) Уважний слухач може пошукати тексти класиків української літератури в словах пісень...



  22. svrm - Розпад
    Харків, 2021-01-02
    LP,  метал; Пісень: 7, Час: 24 хв.
    Za viknom, Dementia, Zhyttya

    Обкладинка альбому svrm - Розпад

    Слухати:   

    Харківський Чорнометальний проект одного артиста - знаний майстер своєї справи, як на українській темній сцені тк і закордоном. Якщо цікаво, гляньте на кількість покупок цього альбому на BandCamp. Похмура зла та спрагла музика з характерним страшним вокалом та "позитивними" текстами. Атмосфера ненависті та забуття немов огортає на всі два десятки хвилин звучання цього твору! Останній трек Zhyttya - ніби ковток чистого повітря з його легкою романтичною гітаркою. Але, зарано розслаблятись =)



  23. Cheev - Drama
    Мінськ, 2021-12-03
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 25 хв.
    Іминімі, Що це в нас, Чекай, Лото, Драма

    Обкладинка альбому Cheev - Drama

    Слухати:   

    Гарно так© Неймовірний приклад, як іноземець може опанувати українську мову та вільно записати нею повноцінний альбом. З початком війни його тре Гарно так отримав друге дихання в тіктоках та увірвався в чарти української музики, тож чекаю від Влада новинок мовою. Ціла торба романтичних пісень, які будуть заслухані дівчатами ;)



  24. ZOMBIES EAT MY NEIGHBOURS - Prison Planet
    Київ, 2021-12-24
    LP,  грайндкор; Пісень: 11, Час: 19 хв.
    Влада бариг, Стартап війна, Понад усе, Ідол для бидла

    Обкладинка альбому ZOMBIES EAT MY NEIGHBOURS - Prison Planet

    Слухати:   

    Люте, скажене, дике та моторошне від ветеранів сцени! Епічно шумні зомбі панки, металісти та дикі енергетики валять, наче востаннє! Тексти розібрати майже неможливо, та й у відриві під це несамовите музло не дуже встигаєш і вловлювати сенси =) Усім непосидам та бешкетникам це слухати неодмінно!



  25. Katana - Ворог
    Хмельницький, 2021-03-27
    LP,  метал; Пісень: 8, Час: 23 хв.
    Ненависть для слабаків, Добрим людям, Ворог

    Обкладинка альбому Katana - Ворог

    Слухати:   

    Рухайся, рухайся - досить сидіти в кутку!© Сучасний металізований музон з приємним вокалом та зрозумілими текстами. Натиск, міць та ритм в треках зашкалюють



  26. Kapusta - Planeta Kapusta. Shquarcore
    Тернопіль, 2021-02-06
    LP,  електроніка; Пісень: 12, Час: 58 хв.
    Hooch, Dead Revenge, Squall, Clap & Stamp

    Обкладинка альбому Kapusta - Planeta Kapusta. Shquarcore

    Слухати:   

    Тернопільський шкваркор на базі! Психоделічний електронний безлад, що змушує танцювати навіть ваші вуха! Якщо готові до звукового апокаліпсису та хаосу в навушниках - ласкаво прошу, тут гаряче! Хотів би я потрапити на нічний сет цього пана на фестивалі Файне місто!



  27. Sad Novelist - Холод
    Івано-Франківськ, 2021-01-19
    EP,  пост-панк; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Світло, Насоліп, Всупереч

    Обкладинка альбому Sad Novelist - Холод

    Слухати:   

    Івано-Франкіські парубки (Sad Novelist та Sad Svit) презентують вже фірмовий для себе похмурий сумний, але динамічний пост-панк. Припускаю, скоро головне місто прикарпатського краю буде столицею пост-панку в Україні!



  28. Kalush - Hotin
    Івано-Франківськ, 2021-02-19
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 14, Час: 41 хв.
    Не маринуй, Тіпок, Гори, Хата з краю, Вайб

    Обкладинка альбому Kalush - Hotin

    Слухати:   

    Довгоочікувана збірка від одних з головних персонажів українського репу складається переважно з класичних, насичиних, злих, потужних треків, з деколи малозрозумілими куплетами Псючого Сина та крутезними гостьовими куплетами від різних українських реперів (особливий кайф - "ірландські" куплети;)) Хоча вже і тут є кілька романтичних треків для підкорення дівочих сердець. Недаремно ж хлопці збирають переповнені зали у своєму турі містами країни - альбом вдався!



  29. Курган Агрегат - Зембоджу
    Харків, 2021-10-13
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 7, Час: 23 хв.
    Ретузікі, Серйозний Сем, Таксофон

    Обкладинка альбому Курган Агрегат - Зембоджу

    Слухати:   

    Максимальне музичне переродження відбулось з головними Силянами країни: хлопці видали в маси таку музику, яку ніхто не очікував. Саксофони, диско, фанк, джаз - джентльменський набір серйозних артистів. Нарешті їх музику можна сміливо вмикати батькам - тут майже зовсім відсутня лайка, але фірмові життєві історії з буднів на місці;)



  30. Zaton - Жах з інших світів
    Київ, 2021-12-24
    LP,  метал; Пісень: 7, Час: 22 хв.
    Дідько, Крампус, Дивне створіння, Ніхто

    Обкладинка альбому Zaton - Жах з інших світів

    Слухати:   

    Невгамовний дідька шепіт від якого їде дах© Страшне, злісне та люте музло на потойбічні теми - справжня насолода для чорних металюг всіх поколінь. Розриває на шмаття!



  31. U kronakh - Stonewounds
    Чернівці, 2021-11-27
    LP,  метал; Пісень: 7, Час: 48 хв.
    My speech grew with moss, Breath of black sky, Stars between branches, He was painting by the highland mist

    Обкладинка альбому U kronakh - Stonewounds

    Слухати:   

    Альбом мелодійного металу, за всіма канонами темного жанру: зі страшним голосом, гітарними соляками та містичними історіями в текстах (які ще треба розібрати =)) Від такого важкого музла ваші вуха точно не поростуть мохом! Шанувальникам міцного звуку слухати не роздумуючи!



  32. Badproducer - Breglo
    Київ, 2021-07-09
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 10, Час: 26 хв.
    Па Па, Кольори

    Обкладинка альбому Badproducer - Breglo

    Слухати:   

    Їбоше! 10 треків та аж 13 різних реперів на фіті. Крутий насичений зріз різноманітних представників вітчизняного хіп-хопу.



  33. Dyktor - MONPACIE
    Черкаси, 2021-09-17
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 10, Час: 23 хв.
    Енемі, Скуті танці, Грунт

    Обкладинка альбому Dyktor - MONPACIE

    Слухати:   

    Динамічний, злий та харизматичний сольний реп-альбом від учасника гурту Центра. Тут можна знайти чудові саундтреки для поїздок вечірнім містом чи бігових вправ.



  34. Sonya Kay - Драйв
    Чернівці, 2021-10-08
    EP,  електроніка; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Драйв, Крихітка, Забери, Відчуваю

    Обкладинка альбому Sonya Kay - Драйв

    Слухати:   

    Вічно молоді і невтомлені© у мене для вас порція Драйву! Довгоочікувана музична збірка після тривалої паузи в творчості Соні принесла нам чотири якісних динамічних треки з космічними нотками та фірмовим звучанням співачки. Приклад якісної української поп-музики, яка недарма вже кілька років поспіль активно ротується на радіо. Передаю "привіт" противникам квотування! P.S. пишу ці рядки в день, коли Соня ні з того ні з цього приголомшила новиною про завершення музичної кар'єри... Дуже сподіваюсь на ренесанс улюбленої співачки. #СоняПовертайся



  35. Жадан і Гуржи - Фокстроти
    Харків, 2021-11-11
    LP,  електроніка; Пісень: 11, Час: 43 хв.
    Бажан. Діснейленд, Тичина. Кларнети, PS. Бажан. Невер (еґейн!)

    Обкладинка альбому Жадан і Гуржи - Фокстроти

    Слухати:   

    Крутися світ, крутися цирк, крутися карусель! (с) Українських поетів в маси! Чудова танцювальна інтерпретація творчості видатних синів України від сучасних митців Юрій Гуржи та Сергія Жадана. Цей альбом потрібно вводити у шкільну програму!



  36. Lototskiy - Mindscape
    Івано-Франківськ, 2021-03-30
    EP,  електроніка; Пісень: 3, Час: 11 хв.
    substrakt, mindscape, reaction [EP Bonus track]

    Обкладинка альбому Lototskiy - Mindscape

    Слухати:   

    Порція жвавого техно-хаусу, під яке неможливо ж всидіти! Ідеальне музло для спорту, авто чи просто дискотечного качу! Бонус трек до всього ще й додав містичності та темряви. Браво!



  37. Jamala - Потайки
    Крим, 2021-11-26
    EP,  лірика; Пісень: 3, Час: 10 хв.
    Потайки, Далі йду

    Обкладинка альбому Jamala - Потайки

    Слухати:   

    Далі йду...© Оновлена в усіх сенсах Джа в трьох прекрасних і дуже стильних електронних треках ділиться історіями про свою трансформацію. Таке звучання можна сміливо розглядати, як еталон в українській поп-музиці!



  38. Туча - Токсік
    Хмельницький, 2021-09-17
    LP,  електроніка; Пісень: 6, Час: 28 хв.
    Ти винна, МЗХЗ, В Лісі

    Обкладинка альбому Туча - Токсік

    Слухати:   

    Порція крутезної електронщини з легеньким натяком на фемінізм та дівчачу силу у підтексті. Екстремальний рівень запалу, настрою та задуму зашкалює що у звучанні, що у текстах - рівень! А я не боюсь!© - головний лейтмотив цієї потужної збірки від Марії.



  39. Джеронімо - Фаталіті
    Київ, 2021-07-22
    LP,  рок; Пісень: 12, Час: 36 хв.
    Текіла, Психопати, Друзі і алкоголь, Тиша

    Обкладинка альбому Джеронімо - Фаталіті

    Слухати:   

    Приємна, весела та жвава музика. Це точно підійме настрій. Частина пісень присвячена різним алкогольним напоям, частина дівчатам. А про що ще мають співати рокери-бешкетники? Психопатам не спиться, психопати йдуть на рейв. Все буде окей! (с) Не обійшлося і без романтичних балад - щоб дати відпочити слухачам на живих концертах :)



  40. Ukiez - Twin Styx
    Київ, 2021-12-17
    LP,  рок; Пісень: 10, Час: 40 хв.
    Grobky, Streguchyi Leshai, Danylych

    Обкладинка альбому Ukiez - Twin Styx

    Слухати:   

    Головний лейтмотив творчості цього колективу Семесюка та Буткевича це мішанка ірландської музичної традиції, українського фолькльору та особливого шарму веселих текстів (хоч глибини вони від того не втрачають...) Слухаєш цю музику і уявляєш, як ця краса звучатиме у великих концертних залах у виконанні оркестру! Чом би й ні! Гарно! РОБЕ!



  41. Jamala - 05:45
    Крим, 2021-04-23
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 18 хв.
    Поринь, Сміюсь і плачу, Пастка

    Обкладинка альбому Jamala - 05:45

    Слухати:   

    Легка тендітна лірика у фірмовому стилі на додачу до відмінного музичного оформлення створили чудовий тандем! Сміюсь і плачу©, як це круто звучить!



  42. ВГНВЖ - Вогнепальне
    Дніпро, 2021-05-20
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 41 хв.
    Не притулятися, ZNO, Касета, Вогнепальне, My Selecta

    Обкладинка альбому ВГНВЖ - Вогнепальне

    Слухати:   

    Митецький акт!© Потужно, напористо та не схоже на інших! Таку музику сміливо можна додавати в каталоги ЮНЕСКО. Танцювальні мотиви та проза у фірмовому виконанні соліста Антона. На живих шоу це Вогнепальне добро заходить аж ну!



  43. ТНМК - Ватра RED
    Харків, 2021-12-03
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 20, Час: 39 хв.
    ПМ'ТЙ, За гітарою, Контакт, Ми смішили Бога

    Обкладинка альбому ТНМК - Ватра RED

    Слухати:   

    Баті на базі. Стильно, качово, але з яскравим присмаком меланхолії та ностальгії =) ТНМК у фірмовому стилі поєднують тру хіп-хоп та більш звичні слухчу жанри музики, тому слухають їх мільйони.



  44. Pomsta - Дике поле
    Київ, 2021-11-22
    LP,  метал; Пісень: 10, Час: 40 хв.
    Білих ліній сніг, Гнів, Дике поле, Зграя, Передоз

    Обкладинка альбому Pomsta - Дике поле

    Слухати:   

    Злі металюги презентують потужний повноводний альбом, про дикий гнів. Все як ви любите - купа гучних важких гітарних соло, страшний голос соліста, ударні, що валять мов над вухом. Ще один чудовий варіант на послемитись під сценою. Український метал - сила!



  45. Аскет - Культ жиру
    Київ, 2021-01-30
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 12 хв.
    Пастор, Секта

    Обкладинка альбому Аскет - Культ жиру

    Слухати:   

    Вивільнення звірячої дикості від одного з найзліших реперів країни! Тут дійсно дуже жирне звучання, яке не лишає байдужим! Важкі біти та харизматична груба і жорстка манера вимови від Аркадія - сила! Терміново качайте цей альбом в авто, опускайте вікна та бігом кататись по місту! Врубай на стерео - врубайся в саунд!(с)



  46. Jamala - Ми
    Крим, 2021-03-12
    LP,  лірика; Пісень: 8, Час: 32 хв.
    Вдячна, Ми, Вогонь і вода, Загадка

    Обкладинка альбому Jamala - Ми

    Слухати:   

    Знаю ти зможеш змінити цей світ...© Концентрована соул ніжність, любов та романтика від Джамали. З наповненими вітрилами ця музика летить до ваших колонок та навушників ;) Ложка дьогтю тут це спільний трек з казахом та приспівом російською...



  47. Вакарчук - Оранжерея
    Львів, 2021-03-06
    LP,  лірика; Пісень: 12, Час: 49 хв.
    Лиш для нас, Вогонь, Диво

    Обкладинка альбому Вакарчук - Оранжерея

    Слухати:   

    Пісні від музикантів ОЕ та Святослава Вакарчука в поєднанні з жіночим вокалом - вогняна суміш! Саме ці "дівочі" пісні запам'ятались найбільше. Легкий, ліричний акустичний проект від топ-зірок країни. Здавалось, ще романтичніше ОЕ вже не зможуть - аж тут народився проект Оранжерея :) Але таку концентрацію меланхолії витримає не кожен, будьте готові - розважальних бенгерів тут немає.



  48. rap.ua - Splash
    Дніпро, 2021-12-10
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 6, Час: 22 хв.
    Медсестра, Медоїд, КДБ, КРОВ

    Обкладинка альбому rap.ua - Splash

    Слухати:   

    Неймовірний мікс сучасного хіп-хапу та модної електроніки від різних митців під егідою проекту від порталу rap.ua. Дикі запальні бенгери, під звуки яких просто нереально встояти на місці і не зірватись в танок. Стильного танцювального репу в маси! Якби не останній російськомовний трек на збірці (незрозуміло, нахіба ви його сюди втулили?) я б додав ці 6 треків до особистих найкращих релізів року...



  49. krechet - Україностан
    Київ, 2021-01-22
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 13, Час: 31 хв.
    Мономах, Багато спокус, RIP, Отруєний

    Обкладинка альбому krechet - Україностан

    Слухати:   

    Чергова порція крутої динамічної репчинки на потужних бітах від одного з найпродуктивніших реперів останніх часів. Модно, стильно та сучасно - все що треба для популярності серед молоді. Під більшість треків можна гарно потанцювати з друзями!



  50. Tember Blanche - Тут нема нікого, окрім нас
    Київ, 2021-11-26
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 32 хв.
    Вечорниці, Танець на стінах, Друг, У світ без примар

    Обкладинка альбому Tember Blanche - Тут нема нікого, окрім нас

    Слухати:   

    Друг мій точно буде поруч і в грозу і на війні...© Надзвичайно приємна меланхолійна музика з чарівним вокалом та дуже доречним мінімальним інструментальним супроводом. Якщо ви в 2021 році не чули бодай приспів з треку Вечорниці - покажіть на карті де знаходиться ваш бункер? :) Чекаю цей гурт на великих фестивалях влітку!



  51. M44 - Прохідний
    Черкаси, 2021-09-18
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 13, Час: 31 хв.
    Місцеві, Табу, Непідроблені, Не сезон, Флешбек, Дека

    Обкладинка альбому M44 - Прохідний

    Слухати:   

    Шевелим цю двіжуху поки вухам не в напряг(с) Максимально чесна та непричесана збірка від культового хіп-хоп угруповання з Черкас. Деякі треки ви вже точно чули раніше. Ось де він - справжній андеграунд, справжня класика українського репу! Всі поціновувачі творчості цієї формації вже давно чекають відновлення творчості, тому ця абстрактна збірка мов ковток свіжого повітря. Музика вулиць та дворів. Музику такого олд-скул стилю та в такому звучанні хотів би послухати касети! Цікавий факт: трек Флешбек активно ротується на танцювальному радіо Kiss FM, не кожен український репер досягав подібного! Без рублів цей досі реп тримає(с)



  52. Cresco - Гештальт
    Миколаїв, 2021-12-01
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 16, Час: 30 хв.
    Намисто, Тікати нікуди, Злидні

    Обкладинка альбому Cresco - Гештальт

    Слухати:   

    Приємна збірка ліричних переживань в легкому хіп-хоп жанрі. Артист відобразив хронологію стосунків між коханими людьми трек за треком. Дуже цікаво слідкувати за розвитком відносин героїв в музичному форматі ;) Із сподіванням на хеппі-енд лишаємо вас наодинці з цим прекрасним, світлим матеріалом! Такою музикою можна заробити статус головного романтика українського репу =)



  53. Чиста Криниця - The Great Performance of Death
    Харків, 2021-06-26
    LP,  метал; Пісень: 6, Час: 34 хв.
    Сварогова кузня, Душа чорного лісу, Механізм

    Обкладинка альбому Чиста Криниця - The Great Performance of Death

    Слухати:   

    Обережно, це щось пекельно важке та драйвове! Механізм порвав на шмаття! Енергія з цього релізу ллється через край, рекомендую усім прихильникам потужняка! Наприкінці збірки запал потроху згас, репетиційні версії пісень видались спокійнішими



  54. Гражданин Топинамбур - Останній френд
    Дніпро, 2021-07-15
    LP,  рок; Пісень: 11, Час: 40 хв.
    Зла, Сміливість бути собою, Бути сильною, Потяг

    Обкладинка альбому Гражданин Топинамбур - Останній френд

    Слухати:   

    Різностильовий альбом, де і фірмові для гурту рок-бойовики і "наближені до акустичних" ліричні балади. Особливо неочікувано було почути пісню Благовірна у стилі госпел, дорослий трек Бути сильною в стилі блюз та рок-н-рол - Фірма! 2021 рік можна назвати роком лагідної українізації: ще один гурт презентує свій перший крутий повноцінний альбом українською! Так тримати - наш потяг їде!©



  55. thekomakoma - Альбом на свята
    Тернопіль, 2021-07-30
    EP,  електроніка; Пісень: 5, Час: 6 хв.
    Київ їде додому, Христос воскрес, Без неї ніяк

    Обкладинка альбому thekomakoma - Альбом на свята

    Слухати:   

    Київ їде додому!© Київ і вся Україна йде слухати та відриватись під самопроголошеного "короля рейвів"! Прості, зрозумілі тексти прямісінько з нашого буденного життя, що покладені на запаморочливі танцювальні мотиви з вкрапленням "етно" музичної складової ;) З огляду на реакцію публіки на живих концертах артиста - пророкую цьому сміливцю з Тернополя успіх на вечірках усіх гатунків. Не пропустіть концерт в своєму місті! Воістину!



  56. MY EX I - Пегас
    Дніпро, 2021-06-18
    LP,  електроніка; Пісень: 18, Час: 60 хв.
    Привиди, Зло, Кошмар, Дно

    Обкладинка альбому MY EX I - Пегас

    Слухати:   

    Надзвичайно складно розібрати релізні принципи цього колективу - частина треків цієї збірки вже була опублікована в різних окремих EP ще раніше. Якісна стильна електроніка(Кошмар), симпатичні вокали з серйозними текстами, повільні акустичні балади та навіть класичні твори з електронними чи рок-домішками! - отакий от різнобарвний вийшов альбом. Незвична концепція збірки



  57. Dnipropop - Rezidentura 2.2
    Дніпро, 2021-04-30
    LP,  електроніка; Пісень: 6, Час: 26 хв.
    Critical, Boo!, Mothership

    Обкладинка альбому Dnipropop - Rezidentura 2.2

    Слухати:   

    Друга, ще більш танцювальна та безслівно-аскетична, частина доробку дніпровських музикантів. Тут прямо готовий сет для найпалкішої вечірки. Брати і танцювати! Електрони оголюють нерв та змушують тіло дригатись в танку! Беріть цю красу до спортзалів в навушники - не прогадаєте.



  58. Чиста Криниця - Вмираючий сфінкс
    Харків, 2021-07-22
    EP,  метал; Пісень: 4, Час: 27 хв.
    Вмираючий сфінкс, Держава проти народу, Пісня краю

    Обкладинка альбому Чиста Криниця - Вмираючий сфінкс

    Слухати:   

    Добротний важкий метал з ухилом до тем про любов до рідного краю. Щільне гучне музичне оформлення, розбірливі тексти нрмальним голосом, наявність музики на офіційних стрімінгах - не гурт, а мрія =)



  59. СКАЙ - Скай 20 (Ювілейна Збірка)
    Тернопіль, 2021-04-02
    LP,  рок; Пісень: 20, Час: 77 хв.
    Бест-друг, Струна, Ти сподобалась мені, Ідеальна, Не Йди

    Обкладинка альбому СКАЙ - Скай 20 (Ювілейна Збірка)

    Слухати:   

    До власного ювілею хлопці видали святкову збірку своїх найкращих композицій. Приємна нагода переслухати ще раз музику юності. Приємний, легкий поп-рок у фірмовому для "небесних" стилі. Скай твій Бест друг!



  60. thekomakoma - Альбом київський
    Тернопіль, 2021-10-08
    EP,  електроніка; Пісень: 5, Час: 8 хв.
    Сердечко, Киянка, МК ІІ

    Обкладинка альбому thekomakoma - Альбом київський

    Слухати:   

    Чую сьогодні ми зависним...© Музика для вечірок, музика для вриву, музика гарного настрою. Другий за рік збірник народних танцювальних шлягерів про життя. Пісні-присвята всім "киянкам та киянам" ;)



  61. Slash razboy - Без вороття
    Черкаси, 2021-02-18
    LP,  рок; Пісень: 8, Час: 27 хв.
    Ворожея, Елізабет, Останній промінь, Чорний талісман

    Обкладинка альбому Slash razboy - Без вороття

    Слухати:   

    Ти запалюєш мене!© Симпатична драйвова рок-навала з важкими музичними елементами. Ідеальна музика для поїздок на мотоциклі та живих виступів на фестивалях!



  62. Lex Pun INtended - Warm Up
    Львів, 2021-03-05
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 11 хв.
    Warm Up, Drill, Спека

    Обкладинка альбому Lex Pun INtended - Warm Up

    Слухати:   

    Це не Богота, а з Сихова пихата гопота!© Лекс за підтримки Віккі та Шахіда дали вогню! Реп нового часу несеться дайбоже, це спека! Музика для гучного прослуховування з відкритих вікон тачки. Англомовні вставки саме тут якось не дуже напрягають, на подив. Модне музло, раджу!



  63. Kazka - SVIT
    Харків, 2021-11-05
    LP,  лірика; Пісень: 12, Час: 41 хв.
    Вирулю, Не своя, М'ята, Поруч

    Обкладинка альбому Kazka - SVIT

    Слухати:   

    Стильна, "вилизана" до деталей музика з фірмовим звучанням, що вже посіла вершини вітчизняних радіочартів. З третім альбомом гурт вчергове підтверджує свій статус одного з міцних стовпів сучасної української поп-сцени, в найкращому її розумінні! Фольклорні нотки чудово вписуються до більшості треків Саші та хлопців



  64. Kadub Kult - The Farthest Star
    Тернопіль, 2021-09-11
    LP,  метал; Пісень: 7, Час: 33 хв.
    Birth of Carpathia, Morok The Black, Cult of Mara, Voice of the Mountains

    Обкладинка альбому Kadub Kult - The Farthest Star

    Слухати:   

    Півгодини насиченої наметалізованої чорноти! Страшно, гучно, дико та потужно! Справжній скарб прихильникам мелодійного металу де можна розібрати текст пісень! Чудові аудіо жахачки



  65. Colotyphus - My Nostalgia
    Львів, 2021-10-30
    LP,  метал; Пісень: 9, Час: 44 хв.
    In Oblivion, My Nostalgia, Before the Sunrise, The First Fallen

    Обкладинка альбому Colotyphus - My Nostalgia

    Слухати:   

    У забутті душа моя із попелу вирує(с) Чарівний альбом атмосферного металу, з чорним забарвленням. Трохи сумні та похмурі тексти з відповідними мелодіями. Але попри всю депресивність ця музика не втрачає пристрасті та запалу енергії від жанру метал-музики. Цей той випадок, коли розібрати слова творів дуже важко - за текстами треба йти на бендкемп сторінку гурту. Шанувальникам метал-симфоній слухати прямо зараз!



  66. Alina Pash - Норов
    Ужгород, 2021-12-10
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Мотанка, Абулія

    Обкладинка альбому Alina Pash - Норов

    Слухати:   

    Яскраве музичне оформлення кидається у вуха - це приємно слухати. Абулія - надзвичайно ніжна та приємна робота, в саме серденько! Таку красу сміливо можна брати в якості саундтреку до романтичного кіно



  67. SVIT - В повітрі
    Херсон, 2021-07-13
    LP,  лірика; Пісень: 8, Час: 26 хв.
    В повітрі, Моя музика, Пальцями, Більше тепла

    Обкладинка альбому SVIT - В повітрі

    Слухати:   

    Солістка гурту Navkolo Kola надихнулась пережитими емоціями в подорожі до Індії (бере все від свого життя©) та видала прекрасну збірку легких ліричних треків. Тексти видаються дуже особистими, що в поєднанні з фірмовим вокалом від Світлани та стильним аранжуванням просто зачаровує... Така краса має звучати на радіо вже!



  68. Бетон - Тільки для своїх
    Львів, 2021-02-17
    LP,  панк; Пісень: 10, Час: 17 хв.
    Гараж, Тільки для своїх, Дві вищі освіти

    Обкладинка альбому Бетон - Тільки для своїх

    Слухати:   

    Класика для панків - альбом на 10 треків триває всього 17 хвилин ;) Максимально життєві історії від міцних парубків з міста Лева. Натиск в музлі зашкалює - на живих концертах під таке творитиметься вакханалія!



  69. Домовина - Домовина
    Житомир, 2021-01-14
    LP,  метал; Пісень: 10, Час: 39 хв.
    Храм, Домовина, Попил

    Обкладинка альбому Домовина - Домовина

    Слухати:   

    Страшне, зловіще та похмуре! При прослуховуванні цієї збірки музика тисне на тебе з усім щілин навушників чи колонок. Але не варто чинити опір - вже за кілька хвилин вуха та мозок звикають до цього металічного нашестя. Особливо віруючим слухати обережно. ;)



  70. The Cow - SHVYDSHE NIJ TRIP
    Київ, 2021-11-11
    LP,  рок; Пісень: 12, Час: 39 хв.
    Nagno, HMURY, Plato, HORYZONT

    Обкладинка альбому The Cow - SHVYDSHE NIJ TRIP

    Слухати:   

    Навалює! Відчутно злі, трохи похмурі, але водночас достатньо жваві та веселі треки на перетині року, панку та металу! Фанатам важкенького та брудненького точно сюди! Між тим - це дуже стильне музло: тут вам і дівочий вокал і повноцінний інструментальний трек на закуску!



  71. Світлана Няньо [Svitlana Nianio] & >IIkutan - Ільми-Велетні
    Київ, 2021-04-01
    LP,  електрофолк; Пісень: 6, Час: 31 хв.
    Nuinuu, В'яз Старий, Так довго

    Обкладинка альбому Світлана Няньо [Svitlana Nianio] & >IIkutan - Ільми-Велетні

    Слухати:   

    Творчість Світлани Няньо - це щось не земне та космічне. Культова авангардна митциня (учасниця гурту Цукор Біла Смерть...) та її фірмова естетика мінімалізму та надзвичайного голосу.Виділіть годинку для спокійного прослуховування такої краси. Справжня містерія <3



  72. Курган - Квантовий суржик
    Харків, 2021-02-05
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 8, Час: 22 хв.
    Гіпноз, Равлик, Поїзд, Запах железа

    Обкладинка альбому Курган - Квантовий суржик

    Слухати:   

    Сентиментальний Євген видав свої фірмові глибокі роздуми про буття. Простими словами на чистому суржику із крутим звуком. Для дощової похмурою погоди підходить ідеально, але врахуйте - настрою не додасть =)



  73. Кульпарківська - Альбом Народної Творчості
    Львів, 2021-06-08
    EP,  електроніка; Пісень: 7, Час: 11 хв.
    Ніхуя собі блять, Котра Година

    Обкладинка альбому Кульпарківська - Альбом Народної Творчості

    Слухати:   

    Ця ЛЬвіуськау парубота назбирала загальновідомих мем-фраз а поклала їх на скажено запальну електрнну музику. Це просто розрив мозку. Тіло проситься в такнок. Одна фігня - трек про гімнаста з фразами російською - нафіга?



  74. Крихітка - Струм
    Київ, 2021-09-09
    LP,  лірика; Пісень: 8, Час: 29 хв.
    Пароль (Remix), Без імені (Remix), Щось на зразок (Remix), Струм

    Обкладинка альбому Крихітка - Струм

    Слухати:   

    Вмикається струм© Культовий гурт презентував альбом збірку оригінальних реміксів до своїх відомих треків, додавши сюди кілька нових пісень. Ти щось неймовірне© Романтичну крихітну музику можна слухати в будь якій ситуації - чи то вам сумно, чи то вам весело! Фірма!



  75. Колір - Поки ще можна
    Одеса, 2021-06-26
    LP,  лірика; Пісень: 7, Час: 29 хв.
    Світ, Що таке кохання, Диявол

    Обкладинка альбому Колір - Поки ще можна

    Слухати:   

    Теплі пісні про красу, про кохання, про життя. Хоч тут і знайшлась присвята злому дияволу :) Рекомендую слухати за меланхолійного настрою



  76. Діджей Хокаге - Стрільба з водяного пістолета
    Івано-Франківськ, 2021-06-04
    EP,  електроніка; Пісень: 6, Час: 25 хв.
    Ранкове марево, Під землею, Кислотні дощі

    Обкладинка альбому Діджей Хокаге - Стрільба з водяного пістолета

    Слухати:   

    Витончена, спокійна (часом навіть з напругою) електронна музика без слів, що поглинає слухача в свої звукові тенета. Слухати темними вечорами в навушниках



  77. Гніт - Сьогодні
    Ужгород, 2021-04-16
    LP,  панк; Пісень: 15, Час: 24 хв.
    Правда понад усе, Вмерти не можна вижити, Деградація, Сама винна

    Обкладинка альбому Гніт - Сьогодні

    Слухати:   

    15 треків з головною редаткоркою порталу Неформат на вокалі! Гостросоціальний протест проти свавілля верхівок влади в різних її гілках та диких фактів зловживання нею. Проти безкарності злочинів та злочинців. Провокативні тексти, криклива формат їх подачі, потужний саунд, що буквально валить з ніг - зла формула цього динамічного альбому. За словами музикантів, збірка є першої і останньою в короткій історії команди. Думаю, якщо в країні накопляться нові проблеми, Ярина з хлопцями повернеться до справи ще!



  78. Бери своє - Навколо
    Суми, 2021-07-26
    EP,  панк; Пісень: 5, Час: 18 хв.
    Тролейбус, Пам'ятай

    Обкладинка альбому Бери своє - Навколо

    Слухати:   

    Веселий та позитивний панк-рок, з яскравим присмаком ска (отже, любителям звучання духових інструментів слухати обов'язково!) Дотепні тексти про самі прості речі, як то тролейбуси, інтернет та рекламу западають в душу =) Вже хочу на живий виступ цих молодиків!



  79. TOLO4NYI - Де ви є
    Донецьк, 2021-10-15
    LP,  лірика; Пісень: 7, Час: 23 хв.
    Весна, Вечірній Київ, So on, Не такі як всі

    Обкладинка альбому TOLO4NYI - Де ви є

    Слухати:   

    Побачив тебе і закохався!(с) Легкий, сонячний та позитивний набір романтичних пісень. Якщо ви зараз закохані - терміново слухати цю музику - вона надасть ваші крила! Ідеальні треки для радіо-формату.



  80. Svarog Light - Universe Eq
    Луцьк, 2021-06-16
    LP,  електроніка; Пісень: 9, Час: 53 хв.
    Oxygen, Universe Eq, Eco Wave

    Обкладинка альбому Svarog Light - Universe Eq

    Слухати:   

    Електронний проект від учасника гурту MOTANKA. Весь цей безслівний реліз просякнуто космічною тематикою, тож так і хочеться увімкнути цю красу та із заплющеними очима помріяти про іншо-планетне життя. Чудова порція повільної якісної електронної музики для тотального релаксу мізків! Музика спокою, музика мрій... Слухаєш і мов би пливеш у невагомості



  81. Mari Cheba - KAMA
    Київ, 2021-11-26
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 19 хв.
    Музика не для тебе,Лотоси, Пустоти

    Обкладинка альбому Mari Cheba - KAMA

    Слухати:   

    Фірмова легкість в янгольському голосі Марії та приємне музичне оформлення - лиш через це варто послухати цю романтичну збірку! Обличчя золоте сліпуче не відвертай від© цього згустку любові та ніжності <3



  82. Kelavra - Трейлер
    Київ, 2021-09-28
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 3, Час: 8 хв.
    Кроси, Добре

    Обкладинка альбому Kelavra - Трейлер

    Слухати:   

    Стильний репчик, що затягує в свої музичні обійми. Спокійний біт та динамічна читка можуть ввести слухача в стан трансу, в якому тільки і хочеться підмахувати макітрою в такт.



  83. Furuvgerendufuroval - Pomutnenie
    Ужгород, 2021-12-15
    LP,  метал; Пісень: 6, Час: 22 хв.
    Pizgyeczseszty, Vologovulgarno

    Обкладинка альбому Furuvgerendufuroval - Pomutnenie

    Слухати:   

    Берегове на зв'язку. Ой, що тут твориться! Чорне музичне Валиво та Місиво на кожному треку, страшні та трохи збочені тексти, які майже неможливо розібрати. Можу тільки уявити, як скаженітиме публіка під сценою на виступі цих музик! Від такого злого саунду та моторошної манери виконання Кровоточить нутро та паралізує© Блек-металісти, налітай!



  84. Furuvgerendufuroval - Behesadomatica
    Ужгород, 2021-02-17
    LP,  метал; Пісень: 6, Час: 15 хв.
    voniacha zalupa, A3. homoszeka-puszrany

    Обкладинка альбому Furuvgerendufuroval - Behesadomatica

    Слухати:   

    Експериментальний, богохульний, чорний шумо-метал на марші! Хоч це і строго 18+ музика, але не певен, що якась дитина взагалі зможе розібрати слова серед цього потоку темної словесної матерії, який несеться з кожній пісні збірки! Ці скажені, дикі та зловіщі монстро-звуки беруть вас у полон і не відпускають. Якби ще ці підпільники викладали свою музику на стрімінг платформи - ціни б їм не було!



  85. Dnipropop - Rezidentura 2.1
    Дніпро, 2021-04-30
    EP,  електроніка; Пісень: 5, Час: 19 хв.
    Chomu stoim, Syla, Happiness

    Обкладинка альбому Dnipropop - Rezidentura 2.1

    Слухати:   

    Сила твоя мої крила - вони мою любов відкрили! (с) Дніпровські митці зібрали концептуальну збірочку пританцювальної холодної електроніки. Треки моїх улюбленців з Kurs Valut та Sonichka Detka звідси вже затерті до дірок ;)



  86. Chornitsa - На весь голос
    Хайфа, 2021-07-27
    LP,  рок; Пісень: 10, Час: 40 хв.
    Туга, Грета, Піду Сама, Обряд, Серед Ночі

    Обкладинка альбому Chornitsa - На весь голос

    Слухати:   

    Українські музиканти шлють музичний привіт з Ізраїлю. Ліричний рок, з чарівним жіночим вокалом. Спокійні роботи змінюють потужні важкі речі, тому альбом не змусить нудьгувати прихильників обох гілок року =)



  87. Busicama - Птаха емігрант
    Харків, 2021-04-02
    LP,  електроніка; Пісень: 7, Час: 23 хв.
    Shamenys, Ptaha Emigrant, Null

    Обкладинка альбому Busicama - Птаха емігрант

    Слухати:   

    Симпатичне поєднання сучасної електроніки з легеньким хіп-хопом. Голос солістки буквально зачаровує з першої мить. Пісня Ptaha Emigrant дуже пророча: про бездомних птахів, які не можуть повернутись до своїх нажитих гнізд і мусять поневірятись світом...



  88. Карамельне листя - Акваріум снів
    Черкаси, 2021-08-17
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 8, Час: 43 хв.
    Туман, Жеврій, Новий день, Святковий вечір

    Обкладинка альбому Карамельне листя - Акваріум снів

    Слухати:   

    Прокидайся, хутчіш прокидайся!© Химерний реп від автора, що давно вирізняється цікавими повноцінними історіями в кожному треку! Пафос на мінімум, простота та зрозумілість на максимум - це притягує слухача та настрій гарний забезпечує©! Лишилось тільки опублікувати свою музику на людських стрімінг-платформах, як у дорослих



  89. Yaron - Pole-pole
    Київ, 2021-05-20
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 14 хв.
    Tanzanian Freestyle, Pole-pole, Мрія

    Обкладинка альбому Yaron - Pole-pole

    Слухати:   

    Я не людина - я тварина!(с) Подорож до Африки надихнула музиканта на запис цього концептуального альбому-присвяту континенту. Трішки репчику, трішки реггі, крапля сонячної музики та чудова фінальна лірична пісня про мрії - гарний мікс, приємно слухати.український тексти з африканськими музичними мотивами



  90. Nameless - Медовії вуста
    Тернопіль, 2021-02-22
    LP,  рок; Пісень: 8, Час: 40 хв.
    Медовії вуста, Амазонія плаче

    Обкладинка альбому Nameless - Медовії вуста

    Слухати:   

    Суміш фольку, року, блюзу чи просто стильна музика від об'єднання музикантів з Nameless (UA, Ternopil), Lemko Bluegrass Band та Гич Оркестру. Кожна пісня слухається як окреме художнє оповідання чи симфонія



  91. Merzotna Potvora - Obscure Connections
    Київ, 2021-02-25
    EP,  метал; Пісень: 3, Час: 7 хв.
    Myteć, Mreć

    Обкладинка альбому Merzotna Potvora - Obscure Connections

    Слухати:   

    У звірячих лапах ти не жилець!(с) Це дуже гучне, страшне, дике та оскаженіле музло, що ніби звіряка врвалась на волю. Чорним метало-сатаністам слухати прямо одразу!



  92. Lex Pun INtended - Overtime
    Львів, 2021-12-30
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 14 хв.
    Нова роль, Ескобар Павло, Pull Up

    Обкладинка альбому Lex Pun INtended - Overtime

    Слухати:   

    Це не якийсь Петро©, це львівський Лекс! Гангстерська репчина з міста Лева. На цій збірці здалось аж забагато англомовних куплетів, хоч зрозуміти ці тексти дуже легко (фірмова фішка репу від Лекса)



  93. Ponomariovv - Бекграунд
    Черкаси, 2021-12-10
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 6, Час: 21 хв.
    Страх, Сонце зійде, Час

    Обкладинка альбому Ponomariovv - Бекграунд

    Слухати:   

    Трек "Сонце зійде" обливає холодним душем різкого рок звучання посеред хіп-хоп бітів. Віктор завжди вирізнявся актуальними текстами про проблеми нашої країни. Потужний реп на подумати та порефлексувати.



  94. Lex Pun INtended - Timeout
    Львів, 2021-04-20
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 18 хв.
    НеЗалежність, Дай мені м'яч

    Обкладинка альбому Lex Pun INtended - Timeout

    Слухати:   

    Це музло ідеальне для вуличних заруб на баскетбольних майданчиках. Лекс шарить, як робити сучасне музло, що гойдає макітру!



  95. Helvetus - Тьма
    Івано-Франківськ, 2021-06-20
    LP,  метал; Пісень: 8, Час: 39 хв.
    Вітер з гаєм розмовляє, Порøжнечå, Три сотні, До Вальхали сходи

    Обкладинка альбому Helvetus - Тьма

    Слухати:   

    Вкраплення сопілки в моторошний та потужний звук гітар і відверто страшний голос соліста - в саме серденько! Ще одна приємність для прихильників міцної музики. На цій збірці музиканти доєднали до своєї творчості трохи Кобзаря. Нарешті металісти почали викладати свої твори на великих платформах, алілуя!



  96. Lockdown trio - Prequel
    UA, 2021-11-13
    LP,  інструментал; Пісень: 13, Час: 41 хв.
    Microcycles Suite, Pt. 3 (Sequenza), Sarabande, Prequel

    Обкладинка альбому Lockdown trio - Prequel

    Слухати:   

    При прослуховуванні цієї збірки відчуваєш себе в затишному ресторанчику, де її наживо грають для тебе музиканти, а пари літніх людей крутяться в танках посеред залу. Романтична атмосфера від такої збірки звуків гарантується! Перенесемось на кількасот років в минуле разом?



  97. Drop The Roof - Не чекай. Частина 2
    Одеса, 2021-07-30
    LP,  рок; Пісень: 8, Час: 27 хв.
    Вихід, Останній Шанс, Ще живі

    Обкладинка альбому Drop The Roof - Не чекай. Частина 2

    Слухати:   

    Фірмові гітарні соло зі скаженими перевантаженням просто залітають в голову і змушують гойдати нею мов навіжений! Обережно, тут наметалізовано по самі вінця! З останніми композицями запал спадає, парубота переходить в більш спокійніший ритм.



  98. Христина Соловій - Rosa Ventorum I
    Львів, 2021-05-28
    EP,  лірика; Пісень: 8, Час: 28 хв.
    Втікала, Коала

    Обкладинка альбому Христина Соловій - Rosa Ventorum I

    Слухати:   

    Кричали мені вслід, а я тікала і не чула© Христинка серед українських музичних широт завжди виділяється своєю ніжністю та романтикою. Артистка видала кожен трек зі збірки в двох версіях: на додачу до класичних ще й суто інструментальні, які додають роботам ще більше почуттів та дають змогу слухача самому проспівати улюблений трек )



  99. ХАС - Заборонений альбом
    Львів, 2021-07-07
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 8, Час: 17 хв.
    Rock&Roll, Люди говорять, Вставай!

    Обкладинка альбому ХАС - Заборонений альбом

    Слухати:   

    Цей альбом Заважкий, вульгарний, незручний(с) Назар затикає роти усім критикам українського репу та не тру хіп-хопу. Є тут і частинка фірмової меланхолійності від ХАСА, є і злі панчі. Не обійшлось і без швидкослових "тараторок", в яких ХАС мож заткнути за пояс багатьох ;)



  100. Сон Сови - Мультагітпроп
    UA, 2021-03-12
    LP,  інструментал; Пісень: 7, Час: 23 хв.
    Дніпрельстан, Казка про загальне роззброєння, Прогульник

    Обкладинка альбому Сон Сови - Мультагітпроп

    Слухати:   

    Серія спеціальних саундтреків до архівних німих українських анімаційних роликів 30-х років минулого століття, що дивом вціліли. (*Пошукайте однойменний перелік анімації) При прослуховуванні не покидає відчуття тривоги та остраху. Для шанувальників інструментальної класики та навіть індустріальної електроніки має бути цікаво, хоча вночі це слухати я б не радив =)



  101. С23 - Прожите
    Івано-Франківськ, 2021-08-17
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 3, Час: 8 хв.
    Вночі, Кольорові дні

    Обкладинка альбому С23 - Прожите

    Слухати:   

    Повільна меланхолія переживань молодого пацана, що крокує сходинками життя. Так і бачу: дощ, автобусна зупинка, слухач в навушниках та капюшоні слухає таку музику



  102. Квіткіс - Молодість
    Київ, 2021-07-12
    EP,  панк; Пісень: 3, Час: 8 хв.
    Молодість, Гарячий

    Обкладинка альбому Квіткіс - Молодість

    Слухати:   

    Молодість - заєбісь!© Готові розпиляти ендорфіни від надактивної розбишацької музики? Гарячі парубки видали три безкомпромісні треки, що розвалюють вщент! Обережно, 18+ В кожному треку є бомбезні хуки, які можуть стати хітами в молодіжних тіктоках!



  103. drimabeats - Придумані звуки 2
    Житомир, 2021-12-09
    LP,  інструментал; Пісень: 7, Час: 32 хв.
    Атмосфера, Майбутнє, Новий день, Технології

    Обкладинка альбому drimabeats - Придумані звуки 2

    Слухати:   

    Збірка теплих електронних треків. Така музика личить для романтичних побачень наодинці з коханими. Щось тут є дуже чуттєве та навіть еротичне



  104. Shopping hour - Закохані
    UA, 2021-05-31
    LP,  лірика; Пісень: 15, Час: 54 хв.
    Перший сніг, Світло і шовк, Дівчина із сонця, Блакитноокий Мен

    Обкладинка альбому Shopping hour - Закохані

    Слухати:   

    Загадкова мила стильна(с) музика, легка, світла та тепла романтична лірика з купою різних інструментів. Уявляю собі це звучання в дорогому ресторані, з пишним, королівським ретро оформленням залу. Прихильникам навколо джазових жанрів має сподобатись



  105. Krechet - Bristol
    UA, 2021-03-19
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 6, Час: 14 хв.
    Коло, Райдуга

    Обкладинка альбому Krechet - Bristol

    Слухати:   

    Фірмовий стиль вимови вирізняє цього парубка серед інших - також важко сплутати його якісний саунд з кимось іншим. Спільний трек Коло, на якому в парі з репером-анонімом Кречетом є ще й Аліна Паш - в саме серденько!



  106. Kalush & Skofka - ЙО-ЙО
    Рівне, 2021-07-23
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 7, Час: 22 хв.
    Додому (feat. Skofka), Не напрягайся (feat. Skofka), Маяком (feat. Skofka)

    Обкладинка альбому Kalush & Skofka - ЙО-ЙО

    Слухати:   

    Скофка - це ще один репер, голос та стиль якого важка не впізнати. Їх дуетні треки з Калушем вистрілюють один з одним і не вилазять з національним чартів (чи лишились ще в Україні люди, які не чули "Додому"?). Романтичний спокійний реп звучить тут.



  107. ImagoJazz - ISA
    Львів, 2021-09-03
    LP,  джаз; Пісень: 7, Час: 47 хв.
    The Faun's Dream, Femun

    Обкладинка альбому ImagoJazz - ISA

    Слухати:   

    Чарівний джаз, переважно безслівний. Вимикаєш світло, запалюєш свічку, береш до рук чашку запашного чаю та вмикаєш цю музику - насолода!



  108. Hurtom - Собор
    Донецьк, 2021-11-17
    EP,  рок; Пісень: 4, Час: 13 хв.
    Собор, Напевно

    Обкладинка альбому Hurtom - Собор

    Слухати:   

    Юра Самовілов один з тих солістів, голос та манеру співу яких упізнаєш одразу! Чотири новеньких треки в жанрі легкого року з точковими вкрапленням стильної електроніки та навіть репу ;)



  109. Hellknights - Звір
    Полтава, 2021-11-23
    EP,  метал; Пісень: 3, Час: 6 хв.
    Вовк серед овевць

    Обкладинка альбому Hellknights - Звір

    Слухати:   

    Дикий звірячий звук, моторошні тексти - чудовий синтез для любителів страшного і важкого! Динамічна суміш панку та металу, гучні гітари, крик та барабани - вмикай плеєер та тряси макітрою! З нетерпінням чекаю повноцінного альбому!



  110. Gránat - Rano
    Львів, 2021-12-13
    LP,  рок; Пісень: 7, Час: 29 хв.
    Місяць, На Івана

    Обкладинка альбому Gránat - Rano

    Слухати:   

    Драйвова рок-музика з фольк мотивами.. Люблю такі кросжанрові мікси. Як показала практика, такі поєднання можуть привити любов та повагу до нашого культурного спадку. Чудовий матеріал, щоб грати живі концерти на свіжому повітрі!



  111. Drop The Roof - Не чекай. Частина 1
    Одеса, 2021-07-09
    LP,  рок; Пісень: 7, Час: 18 хв.
    Екрани, Мак, Брехня

    Обкладинка альбому Drop The Roof - Не чекай. Частина 1

    Слухати:   

    Якщо не росте ані сонях ні злак, давай краще всюди посадимо мак(с) Міцна, потужна та важка музика на перехресті року та металу від представників нашої південної Пальміри. Крім постійного натиску відзначив би напрочуд ліричний настрій більшості треків.



  112. Dmeet - Видихай
    Київ, 2021-04-17
    LP,  лірика; Пісень: 12, Час: 45 хв.
    Незалежний, Нормальне життя, MDMA, Все можливо

    Обкладинка альбому Dmeet - Видихай

    Слухати:   

    Я не врятую світ(с) Дуже спокійний альбом суцільних роздумів. Якби не кілька більш жвавих треків (MDMA) на збірці можна було б назвати занадто меланхолійним =) Стильний музичний супровід дуже заспокоює та умиротворяє. Ідеальна музика, щоб слухати в дорозі додому на метро чи інших публічним транспортом.



  113. Monotonne - FOMO
    Дніпро, 2021-03-12
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 50 хв.
    Pinpoint, Сутеніє, To The Wild

    Обкладинка альбому Monotonne - FOMO

    Слухати:   

    Вишукана інтелектуальна електроніка для поціновувачів. М'яке приємне звучання, що буквально вводить тебе в стан трансу та невагомості. Спільний трек з Tik Tu - головна естетична родзинка цього альбому!



  114. Рогата Жаба - По сліду з вугілля
    Харків, 2021-02-07
    EP,  кантрі; Пісень: 5, Час: 19 хв.
    Рогате Жабеня, Я Там Був

    Обкладинка альбому Рогата Жаба - По сліду з вугілля

    Слухати:   

    Шамани з бубнами вже танцюють під цю музику! Приємне та привітне кантрі, з мінімальними елементами похмурості. Історії в піснях слухаєш, як аудіокнигу - затягує!



  115. Христина Соловій - Rosa Ventorum II
    Львів, 2021-11-12
    EP,  лірика; Пісень: 4, Час: 13 хв.
    До краю

    Обкладинка альбому Христина Соловій - Rosa Ventorum II

    Слухати:   

    Друга порція милоти від Христини. Кохання, переживання та роздуми озвучені янгольським голосом. За драйвом чи енергією в музиці не сюди =)



  116. Халепа - Пакт 1
    Івано-Франківськ, 2021-07-16
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 16 хв.
    Червона зона, Дим господній

    Обкладинка альбому Халепа - Пакт 1

    Слухати:   

    Життя спинилося, лишились невдахи© Злива злих актуальних реперських текстів про похмуре буття навколо нас на фоні якісного електронного музла



  117. Тіна Кароль - Молода Кров
    Івано-Франківськ, 2021-08-20
    LP,  лірика; Пісень: 8, Час: 25 хв.
    Ангели все знають, Дотики, Хто як не я

    Обкладинка альбому Тіна Кароль - Молода Кров

    Слухати:   

    Тіна зібрала 6 молодих артистів та запиала з кожним по спільному треку. З музикою тут все на рівні - фірмове звучання, ліричні тексти. Фінальний сольний трек в стилі аренбі - ось яку Тіну Кароль я хочу чути постійно, а не оті всі загравання російськомовними піснями...



  118. Твій Бог Сьогодні П'яний - Голос Пітона
    Львів, 2021-10-09
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 13, Час: 36 хв.
    Голос Пітона, Хто хапав план?, Раунд район

    Обкладинка альбому Твій Бог Сьогодні П'яний - Голос Пітона

    Слухати:   

    Наркоманський стильний саунд. Один з найконцептуальніших альбомів року. Це звісно музика не для кожного, строго 18+. Життєві історії про пригоди з тяжкого життя людини з наркозалежністю. Слухаєш ці історії і перенесишся на райони до пацанів. Веселе, небезпечне та романтичне життя у цих тіпів! Діти не курять трави, бо то є торба!(с)



  119. Протидія - Як і до нас
    Чернівці, 2021-10-13
    EP,  метал; Пісень: 3, Час: 8 хв.
    Як і до нас, Захопливість буття

    Обкладинка альбому Протидія - Як і до нас

    Слухати:   

    Страшний гучний згусток металу з моторошними текстами про буття. Ці гітарні надриви прямо в серденько! Зловіще музло, тисне з усіх боків, шкода що мало!



  120. Полюси - Всі пісні
    Чернівці, 2021-10-30
    LP,  рок; Пісень: 23, Час: 83 хв.
    Гудок, Давай вдавати

    Обкладинка альбому Полюси - Всі пісні

    Слухати:   

    Хлопці зібрали всі свої записані композиції в одну збірку і таки виклали її на стрімінг-майданчики саме в 2021 році тож чому б і не послухати. Легкий стильний поп-рок, переважно про почуття та мрії (про що ще співати молодим парубкам? =)) Своє місце у плейлистах ця музика знайде. Чомусь здається, що дівчатам це музло має зайти найбільше ;) Хоча й злих гітарних партій разом з гучними барабанами та харизматичним вокалом ви тут знайдете теж.



  121. Ницо Потворно - театр ім Н Потворно
    Житомир, 2021-12-10
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 3, Час: 9 хв.
    тоталітарний геймовер

    Обкладинка альбому Ницо Потворно - театр ім Н Потворно

    Слухати:   

    Протестний, нецензурний, грубий. Коротенька підбірка епітетів для нової збірочки від театру імені Ницо і Потворно. Динамічне звучання, гострі слова та спільний трек з Паліндромом. Рівень!



  122. Кривий Ріг - 189
    Київ, 2021-09-17
    EP,  нойз; Пісень: 2, Час: 10 хв.
    Остання Машина, Земля

    Обкладинка альбому Кривий Ріг - 189

    Слухати:   

    Моторошний, дивний, брудний та сирий набір психоделічних звуків, від прослуховування якого важко відірватись =) Це специфічний жанр, який зайде не всім, але свого "неадекватного" слухача ця мінімалістична Музика знайде! Якщо спробувати вслухатись, можна закохатись ;) Вимагаю публікувати таку штуку і на великі стрімінги!



  123. Діля - LOUNGE, Pt. 2 (Музика до невідзнятого кіно)
    Харків, 2021-02-16
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 39 хв.
    Я тебе кохаю, Казка для дорослих (Asante Sana Version)

    Обкладинка альбому Діля - LOUNGE, Pt. 2 (Музика до невідзнятого кіно)

    Слухати:   

    Діля ділиться підбіркою власних повільних, меланхолійних за настроєм, треків. Такі речі стануть чудовим супутником холодних вечорів під комином. А якщо б це ще послухати з вінілової платівки...



  124. Джоні Зашморг - Стволи і Хрести
    Київ, 2021-03-16
    EP,  кантрі; Пісень: 6, Час: 22 хв.
    Бурштин, Білл Гейтс Козел, Дихай Далі

    Обкладинка альбому Джоні Зашморг - Стволи і Хрести

    Слухати:   

    Не було проблем і тут таке...© Чорна порція кантрі-музики нависає зашморгом над головами слухачів. Музичне оформлення насичене різнобарв'ям музичних ходів та звуків, від того не так страшно слухати цей похмурий потік болю та страждань ;)



  125. Генеза - Обрій
    Дніпро, 2021-08-09
    LP,  метал; Пісень: 13, Час: 41 хв.
    Варенички, Колискова, Чорна Рілля, Калина, Подоляночка

    Обкладинка альбому Генеза - Обрій

    Слухати:   

    Криворізькі металісти презентують свою важку металічну інтерпретацію культурної спадщини нашого народу. Не часто доводилось чути пісню про варенички у такій потужній обробці =)



  126. Версія 2.0 - Перехрестя
    Київ, 2021-09-18
    EP,  рок; Пісень: 3, Час: 12 хв.
    Перехрестя, Лети

    Обкладинка альбому Версія 2.0 - Перехрестя

    Слухати:   

    Приємний новий стильний рок! На два жвавих м'ясистих треки є й один ліричний більш м'якший :)



  127. ZOMBO & Тулим - Золоті часи
    Львів, 2021-12-24
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 16 хв.
    Догори дригом, Золоті часи, Маніфест

    Обкладинка альбому ZOMBO & Тулим - Золоті часи

    Слухати:   

    Стара школа на зв'язку! Класичне хіп-хоп валиво під старі-добрі звуки. Чи не головні представники піджанру стріляють черговим спільним релізом. Бігом в навушники, кросівки,худі та на прогулянку під цю красу!



  128. Tweet Me Back - Ноу Джокс
    Тернопіль, 2021-09-26
    EP,  рок; Пісень: 4, Час: 11 хв.
    Тусовка, Хлам

    Обкладинка альбому Tweet Me Back - Ноу Джокс

    Слухати:   

    Молодіжний жвавий саунд, прості та зрозумілі сучасній людині тексти, на грані фолу. Таке має звучати з портативних колонок у підлітків!



  129. Trippleedge - Коробка
    Львів, 2021-03-05
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 6, Час: 14 хв.
    Коробка, Більше вайбу, Мета

    Обкладинка альбому Trippleedge - Коробка

    Слухати:   

    Молодіжного репу нової школи багато не буває! Бедбой та простий пацан з району© дає танцювального вайбу та розкачує світ. Запит на "качове" музло у нас був є і буде - так ось вам! Український реп, що качає та запалює.



  130. The To! - Lucid Dream
    Полтава, 2021-09-15
    LP,  рок; Пісень: 11, Час: 32 хв.
    Сигнальне сузір'я, Магічне мислення, Змішаний епізод, Вихід

    Обкладинка альбому The To! - Lucid Dream

    Слухати:   

    Якщо наразі добре - так повинно бути!© Суміш репу, року та панку - все це в одному великому альбомі. Слухачам енергетичного гітарного музла зібратись!



  131. Teoss - BREATHING EXERCISE EP
    Київ, 2021-11-07
    EP,  електроніка; Пісень: 6, Час: 35 хв.
    Kurs Valut, Breathing Exercise, Turbota

    Обкладинка альбому Teoss - BREATHING EXERCISE EP

    Слухати:   

    Лаконічна мовчазна електроніка. Закидаєш до плейлиста та йдеш займатись спортом. Енергії тут через край, хоч є і відносно спокійні композиції, під які розслабляєшся . З назви випливає рекомендація використовувати цю музику для дихальних вправ - спробуєте?



  132. Shard - Розрулимо
    Дніпро, 2021-09-24
    LP,  рок; Пісень: 8, Час: 32 хв.
    Сенс життя, Краще вбий, Казки

    Обкладинка альбому Shard - Розрулимо

    Слухати:   

    Приємні, в основному ліричні роздуми в жанрі легкого року. Є кілька робіт, з активним настроєм, да парубки дають жару! Якщо ви слухаєте, наприклад, Фіолет - вам точно сюди! Такій музиці пряма дорога на радіо, вже!



  133. SadSvit - Cassete
    Івано-Франківськ, 2021-12-13
    LP,  пост-панк; Пісень: 8, Час: 20 хв.
    Касета, Молодість, Прощавай, Дискотека

    Обкладинка альбому SadSvit - Cassete

    Слухати:   

    Молодіжний, легкий та ненав'язливий пост-панк від перспективного музиканта. Без зайвого пафосу, прості тексти про буденні речі. За цією музикою майбутнє, вірю, що вона лунатиме з колонок молоді найближчим часом! Єдине, неприємно здивувала спільна двомовна пісня з російськомовним артистом...



  134. Sad Novelist - Каяття
    Івано-Франківськ, 2021-07-30
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 9 хв.
    Поміж скронь, Мереживо

    Обкладинка альбому Sad Novelist - Каяття

    Слухати:   

    Стильне музло, що навіює спокій та розслабляє. Понти на мінімум, меланхолія на максимум! Уміють ці хлопаки з лейблу Світанок заколисувати своїм репом =)



  135. SMURNO - Скло
    Київ, 2021-05-07
    EP,  пост-панк; Пісень: 3, Час: 9 хв.
    Приносимо в жертву, Плюй і плач

    Обкладинка альбому SMURNO - Скло

    Слухати:   

    Стильне музло на перетині року та пост-панку з цікавими текстами. Єдиний мінус - мало, хочу такого ще!



  136. SKOOPE - START UP
    UA, 2021-12-09
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 3, Час: 6 хв.
    PAYPASS

    Обкладинка альбому SKOOPE - START UP

    Слухати:   

    Скажений новомодний сучасний звук, що розгойдує аж вуха скачуть, необмежені цензурою слова - таке залітає в плейлисти молоді аж ну!



  137. Roxolana - Ukraine is
    Львів, 2021-11-12
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 23 хв.
    Очима, Говори, Не своя

    Обкладинка альбому Roxolana - Ukraine is

    Слухати:   

    Якісне звучання, приємний вуху голос, в'їдливі приспіви та потужні партнери по треках - цій дівчині пряма дорога в радіоефіри та тв-шоу! Приклад поп-музики здорової людини



  138. Obrij / Terrorscum - Split
    Ужгород, 2021-12-09
    EP,  метал; Пісень: 4, Час: 11 хв.
    Обрій (Obrij) - Чорна смерть / Black death, Обрій (Obrij) - Видіння / Vision

    Обкладинка альбому Obrij / Terrorscum - Split

    Слухати:   

    Міста не встоять під навалою щурів!(с) Україномовна частина цієї спільної збірки від ужгородців з Обрія пронизує до кісток - моторошні смертельні тексти та потужні важкі гітарні партії, від яких мурахи біжать шкірою.Шанувальники чорного металізованого хардкору - налітай! Шкода, що мало!



  139. Jeŭpatoryja - Хайпалає
    Крим, 2021-03-01
    EP,  панк; Пісень: 3, Час: 9 хв.
    Багаття, Прокляття

    Обкладинка альбому Jeŭpatoryja - Хайпалає

    Слухати:   

    Смачна порція електропанку. Настільки жваве енергетичне музло, що буквально зриває дах. Тут вам і протест і крикливі жахачки. Такого вогняного звуку хочеться більше!



  140. IDXO - Три забуті демки
    Донецьк, 2021-03-19
    EP,  електроніка; Пісень: 3, Час: 11 хв.
    Почуттів океан, Вежа

    Обкладинка альбому IDXO - Три забуті демки

    Слухати:   

    Щастя це в тобі!© Три спокійних електронних треки, що якнайкраще підходять для вечірнього прослуховування. Данило майстерно вміє оперувати своїми електронними засобами щоб ввести слухача до стану мінімального трансу.



  141. Dakh Daughters - Make up
    Київ, 2021-02-12
    LP,  фольк; Пісень: 11, Час: 42 хв.
    Khtila Tila, Nemaye Chasu, Make Up, Rozy

    Обкладинка альбому Dakh Daughters - Make up

    Слухати:   

    Черговий мистецький прояв від Дахових Доньок. Класична музика з кабаре: стильно, професійно, мелодійно та з акцентом на тексти. Їх музика - вищий ешелон митецької думки. Але, звісно, краще за все слухати колектив на живих концертах разом з візуальною частиною.



  142. Balli - Ранок
    Херсон, 2021-04-16
    LP,  лірика; Пісень: 6, Час: 21 хв.
    Ранок, Добре мені

    Обкладинка альбому Balli - Ранок

    Слухати:   

    Приємна, ненав'язлива лірична музика для душі. Яскраві джазові нотки додають свого шарму та впливають на настрій слухача ;) Не забула Ліза і про прихильників танцювальної музики: трек Добре мені - це повне відро драйву та дискотечного настрою =)



  143. Andy O - Небеса
    Київ, 2021-10-08
    LP,  лірика; Пісень: 10, Час: 39 хв.
    Світло там де я, Забарвлений сад, Спогади

    Обкладинка альбому Andy O - Небеса

    Слухати:   

    Світло там де я© Легкий, сонячний та теплий звук, легкі тексти - таку музику приємно слухати. Музика надії та позитиву, музика світла ;) До повноцінного професійного підходу не вистачає релізу н великих майданчиків, Андрію - пропрацюй!



  144. Amber Platypus - Bad trip - still a trip
    Одеса, 2021-09-23
    LP,  метал; Пісень: 8, Час: 31 хв.
    Surface, Rave, Carnage

    Обкладинка альбому Amber Platypus - Bad trip - still a trip

    Слухати:   

    Гаряча діжка чистого безголосого розпеченого та водночас мелодійного металу. Тут знайдеться під що поматиляти макітрою кожному фанату важкого гітарного музла. Щільно, стильно - чіпляє! Чудовий фон для роботи ;)



  145. Alina Pash - розМова
    Ужгород, 2021-04-02
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 9, Час: 28 хв.
    Молитва, Ласки дівочі, Воїн, Вода

    Обкладинка альбому Alina Pash - розМова

    Слухати:   

    Концептуальних альбом з присмаком "відьомської" магії. Стильне аранжування, інколи ніжність, а інколи злість та натиск(Аліна може бути різною - це великий плюс)! Фольклорна частина - цікавий хід, концепт витримано на повну!



  146. Роялькіт - Край
    Дніпро, 2021-12-01
    LP,  рок; Пісень: 11, Час: 42 хв.
    Горщик, Аркан

    Обкладинка альбому Роялькіт - Край

    Слухати:   

    Частину пісень вже було представлено на міні-альбомі НАВА. Альбом для рок-старожилів - класичне звучання, як пише книжка. В поєднанні з етно нотками звучить цікаво. На еку Аркан, з додаванням духових заграли по новому!



  147. Роялкіт - Нава
    Дніпро, 2021-07-03
    EP,  рок; Пісень: 6, Час: 22 хв.
    Крамарі, Нокаут, Нава (Епілог)

    Обкладинка альбому Роялкіт - Нава

    Слухати:   

    Яскравий етно-рок .Суміш народних фольклорних традицій та бадьорого року сприймається дуже свіжо та особливо.



  148. Рогата Жаба - Десь Під Хмарами
    Харків, 2021-07-20
    EP,  кантрі; Пісень: 4, Час: 13 хв.
    Біс, Я Не Бачу Снів

    Обкладинка альбому Рогата Жаба - Десь Під Хмарами

    Слухати:   

    Надзвичайно цікаві історії оспівуються в кожній роботі. Ця музика має звучати на дружніх вечірніх посиденьках біля ватри в дикій природі з наметами



  149. Чакір - Вдома
    Вінниця, 2021-12-17
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 14 хв.
    Не спати, Далі буде

    Обкладинка альбому Чакір - Вдома

    Слухати:   

    Музика поза політикою - мене за*бав цей ватний лікбез!© Перші треки збірки починаються з прямого грубого наїзду на шоу-бізнесового оточення. Нащо коли ти псих довіряти своїм словам!© Поява звуків акордеону(це ж був він?) на ліричному треку Знай мала дуже здивував - не стандартний хід для реперів =) Ну і завершує вечірку крутий спільний трек з Хасом та Travinskiy! Я родом звідти де світить лише фінгал©



  150. Фіолет - Стежка
    Луцьк, 2021-05-21
    LP,  лірика; Пісень: 8, Час: 30 хв.
    Бро, твори добро, Залишимось друзями, Пахнеш щастям

    Обкладинка альбому Фіолет - Стежка

    Слухати:   

    Романтична збірка в якій Фіолетові рокери зовсім забули свою рок-складову і вшкварили максимально ліричного матеріалу. От недарма Сергій Мартинюк користується популярністю у прихильниць: з такими то солодкими треками, як Пахнеш щастям ;)



  151. Ол.Ів.'Є - Студійки
    UA, 2021-05-29
    LP,  лірика; Пісень: 10, Час: 32 хв.
    Маяки, Три Троянди, Бойові Коти, Музика

    Обкладинка альбому Ол.Ів.'Є - Студійки

    Слухати:   

    Олександр Положинський на пару з Іваном Маруничем записали на студії цілий альбом спільних пісень. Класичні глибокі, меланхолійні тексти-роздуми від Сашка це вже фірмова фішка. А от ви точно будете здивовані почути від Олександра шансон чистої води в кількох піснях! Завдяки музиці я живу©



  152. Нумер 482 - Тест на вагітність
    Одеса, 2021-12-10
    EP,  рок; Пісень: 5, Час: 19 хв.
    Сніг, Я йду по воді, Інь-янь (Ту ту ту)

    Обкладинка альбому Нумер 482 - Тест на вагітність

    Слухати:   

    Трек-присвята усім українським обласним центрам у воєнний час слухаєш по особливому... Лірична частина збірки дуже сподобалась, пасують цьому колективу така настроєва тематика. Радіостанції країни забезпечені принаймні трьома фірмовиви композиціями.. Чи не вперше за 200 прослуханих альбомів почув волинку в українських музикантів =)



  153. Марний та Схожа - 2021
    Київ, 2021-05-28
    EP,  лірика; Пісень: 4, Час: 11 хв.
    Ти так далеко, Сильно

    Обкладинка альбому Марний та Схожа - 2021

    Слухати:   

    Симпатичні романтичні сповіді в два голоси. Про почуття, потреби та переживання



  154. Марний - Спалах
    Київ, 2021-11-12
    EP,  рок; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Пігулки, На межі

    Обкладинка альбому Марний - Спалах

    Слухати:   

    Сумний, меланхолійний насичений рок. Цій музиці личить дощ, поганий настрій на самотність.



  155. Без обмежень - Вільні люди
    Ужгород, 2021-11-19
    LP,  рок; Пісень: 8, Час: 26 хв.
    Липень, Героям

    Обкладинка альбому Без обмежень - Вільні люди

    Слухати:   

    На альбомі можна почути саме те, чого очікуєш від альбому Без Обмежень - фірмовий романтичний поп-рок, який так люблять дівчата (звісно і деякі хлопці) А хотілось би чогось неочевидного, можливо трішки важчого, для естетів? Аж занадто одноманітно меланхолійною вийшла збірка. Рятують ситуацію спільна з Kozak System Та SKAI пісня "Героям".



  156. Бакі Г'юберт - Розради Калі
    UA, 2021-06-18
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 6, Час: 16 хв.
    Корені, ЛНК, Спадок

    Обкладинка альбому Бакі Г'юберт - Розради Калі

    Слухати:   

    Нас не загнати по норах, ми люди новою культури!(с) Гострий реп-альбом про наше соціальне оточення. Тут немає пафосу про щось абстрактне - це живі історії про нас з вами та всі проблеми що є у суспільстві.



  157. Арсен Мірзоян - Монархія
    Запоріжжя, 2021-11-26
    LP,  лірика; Пісень: 12, Час: 41 хв.
    Ваша Величність, Земля, Офелія, Інженер

    Обкладинка альбому Арсен Мірзоян - Монархія

    Слухати:   

    Фірмовий Арсен з романтичними баладами та романтичними історіями. Не обійшлось без кількох зліших робіт, звучить переконливо. Захотілось почути співака в більш роковому звучанні, думаю це було б дуже органічно. Спільний трек з донькою - одна милота =)



  158. pororoka - Полин
    Луганськ, 2021-01-23
    EP,  фольк; Пісень: 5, Час: 17 хв.
    Цариця, Де мене шукаєш

    Обкладинка альбому pororoka - Полин

    Слухати:   

    Легке приємне звучання лаконічного синтезу інструментального фону та дівочих голосів. Помічна музика для розвантаження думок



  159. drimandr - Амнезія
    Івано-Франківськ, 2021-11-11
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 16 хв.
    Веселка, Вічно

    Обкладинка альбому drimandr - Амнезія

    Слухати:   

    Порція меланхолійних роздумів у жанрі спокійного емо-репу від одного з головних молодих дарувань жанру. Музична підкладка до треків роздумів про буття дуже заспокоює та розслабляє. Рекомендую слухати в навушниках в далеку дорогу на пасажирському сидінні потяга, автобуса чи авто. Найгучніша в світі тиша...



  160. alyona alyona - Lava
    Київ, 2021-12-10
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 7, Час: 16 хв.
    Інтро, 20 тонн, Обираєш сам

    Обкладинка альбому alyona alyona - Lava

    Слухати:   

    Легкий, переважно романтичний, в міру динамічний та танцювальний та з краплинкою роздумів на фірмових стильних бітах - Альона на рівні. Але, якось дуже лаконічно



  161. Wowchoke - Зефір метамодерну
    Київ, 2021-07-24
    LP,  панк; Пісень: 8, Час: 38 хв.
    Вусата, Масони, Дума Про Сагайдачного

    Обкладинка альбому Wowchoke - Зефір метамодерну

    Слухати:   

    Купа провокативного тексту на межі абсурду та реальних життєвих тем та історій під гучне та важке музло. Фронтвумен Євгенія Володимирівна своїм вокалом та інтелектуальними текстами просто валить наповал - мозок рветься =) Суто 18+



  162. Tatko Lynx - Освіта
    UA, 2021-09-22
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 15 хв.
    ESC

    Обкладинка альбому Tatko Lynx - Освіта

    Слухати:   

    Водночас дикий та витончений хіп-хоп від українського француза. Сучасна стильна музика, щоб розслабитись



  163. OTOY - Слина
    Львів, 2021-06-25
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 10 хв.
    НЕДОСТУПНА, ВПАВ

    Обкладинка альбому OTOY - Слина

    Слухати:   

    Незначна порція повільного хіп-хопу для романтичних пригод вночі :) Особисто мені не дуже до вподоби цей власний етнокод репера з вставками англійських шматків тексту в треки.



  164. Naga Kanya - Серед Піни і Води
    Київ, 2021-11-12
    EP,  лірика; Пісень: 4, Час: 14 хв.
    Пташка, Водоспади

    Обкладинка альбому Naga Kanya - Серед Піни і Води

    Слухати:   

    Легка, похмура, містична та приємна родинна музика з чарівним вокалом обох виконавців, який тут на першому плані Для похмурих вечорів без настрою, для проблем в стосунках та з психологією - саме те!



  165. Merryruzvelt - Камбек
    Львів, 2021-05-16
    LP,  рок; Пісень: 7, Час: 28 хв.
    Кавовий смак, Сонце і зорі, Марс

    Обкладинка альбому Merryruzvelt - Камбек

    Слухати:   

    Жвавенький легкий рок з присмаком молодої романтики. Все як треба: трохи енергії, дещиця меланхолії, мрій та настрою. Прихильникам не важкого року має дуже сподобається.



  166. Maki - Viter
    Київ, 2021-11-14
    LP,  інструментал; Пісень: 8, Час: 23 хв.
    Простіше, Осінь, Отстойний

    Обкладинка альбому Maki - Viter

    Слухати:   

    Збірка яскравих електронних замальовок від одного з головних євангелістів вітчизняного хіп-хопу. Переважно темні, дещо містичні мотиви, які не позбавлені особливого вайбу. Гарна музика для прогулянок/пробіжок на самоті



  167. Lvivdanceclub - Pandora
    Львів, 2021-03-05
    LP,  лірика; Пісень: 6, Час: 16 хв.
    Ніч, Падаю

    Обкладинка альбому Lvivdanceclub - Pandora

    Слухати:   

    В цього колективу вже є власний стиль, який впізнається в кожній композиції альбому: легка приємна романтична музика. Чудово підійде прикрасити побачення з коханою людиною такою музикою ;)



  168. Kiteflighter - Минулі часи
    Харків, 2021-07-05
    EP,  панк; Пісень: 3, Час: 9 хв.
    Твій Вогонь

    Обкладинка альбому Kiteflighter - Минулі часи

    Слухати:   

    Доволі легкий(наскільки коректно можна так охарактеризувати цей жанр) емо-панк від колективу з двох людей. Як виявилось, щоб робити гарне музло інколи достатньо тільки: гітариста та барабанщика =)



  169. Khayat - Ultra
    Кропивницький, 2021-05-14
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 16 хв.
    Ultra, Крок

    Обкладинка альбому Khayat - Ultra

    Слухати:   

    Трохи меланхолійна, дещо похмура та дуже стильна фірмова лірика проспівана оригінальною манерою.Здивувала наявність двох пісень російською, от нахіба???



  170. Hanna Svirska - Shepit
    Київ, 2021-11-30
    EP,  електроніка; Пісень: 6, Час: 21 хв.
    Mono, Element

    Обкладинка альбому Hanna Svirska - Shepit

    Слухати:   

    Справжня музична магія. Звуки, що розслабляють! Ніби казкова мавка вискочила з лісу, вхопилу пригоршню музичних інструментів та створила цей альбом ;) Слухати обережно, хтозна як діє цей чарівний саунд на різних людей...



  171. EasyLover і drimandr - Н.Л.О.ve
    Івано-Франківськ, 2021-02-12
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 16 хв.
    Н.Л.О.ve, Інопланетянка, Вперед в минуле

    Обкладинка альбому EasyLover і drimandr - Н.Л.О.ve

    Слухати:   

    Стильний емо-реп про інопланетні стосунки, у вже фірмовому стилі цих молодих виконавців. Музичне оформлення цих прикарпатських юнаків завжди захоплює мої вуха



  172. Andrey Sirotkin - Вирій
    Київ, 2021-10-01
    LP,  електроніка; Пісень: 6, Час: 39 хв.
    Вирій, Наблуд

    Обкладинка альбому Andrey Sirotkin - Вирій

    Слухати:   

    Повільна Електронщина на розслабитись та порефлексувати! Стильний якісний звук. Нівроку музика для занятть спортом чи роботи



  173. Andrey Kunin - Voyager
    Київ, 2021-08-04
    EP,  електроніка; Пісень: 3, Час: 7 хв.
    Voyager, Postupovo

    Обкладинка альбому Andrey Kunin - Voyager

    Слухати:   

    Крута мандрівна та мрійлива електроніка! Звучить стильно, сучасно та професійно!



  174. Христина Панасюк - Живи
    Рівне, 2021-10-12
    LP,  лірика; Пісень: 13, Час: 40 хв.
    Я поруч, Щастя, Так працює пам`ять

    Обкладинка альбому Христина Панасюк - Живи

    Слухати:   

    Я хотіла кричати але сльози не дозволю собі© Христина присвятила всю себе підтримці ЗСУ, за що їй пошана та уклін! Артистка постійно радує захисників України концертами в різних точках фронту. Альбом ліричних присвят нашим героям.



  175. Тінь Сонця - Тернистий Шлях
    Київ, 2021-10-22
    LP,  метал; Пісень: 10, Час: 37 хв.
    У надрах снів, Танець

    Обкладинка альбому Тінь Сонця - Тернистий Шлях

    Слухати:   

    Класичний альбом для гурту, добротний симфонічний метал на тему боротьби нашого народу та волі. Фірмове звучання, голос Сергія. +10 пісень в доробок гурту.



  176. Тільки світло - Чорнобильський цикл
    Черкаси, 2021-04-26
    EP,  рок; Пісень: 6, Час: 22 хв.
    Стадіон, Пси

    Обкладинка альбому Тільки світло - Чорнобильський цикл

    Слухати:   

    Серйозні музичні роздуми в прозі про Чорнобиль. Музиканти хочуть підкреслити проблему сприйняття Зони тільки в туристичному образі. Тексти на подумати



  177. Нестор - christopher616
    UA, 2021-07-16
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 14 хв.
    13395

    Обкладинка альбому Нестор - christopher616

    Слухати:   

    Модне сучасне молодіжне музло з провокативними текстами 18+. П*уй, якщо не стану легендою© - чувак просто робить музику для душі в кайф, це вловлюється слухачем. Фірмові меланхолійні нотки представника лейблу Світанок на місці + приправи про гарячих дівчат та заборонені речі



  178. Драбадан - Почуття під снігом
    Київ, 2021-01-01
    LP,  рок; Пісень: 10, Час: 37 хв.
    Почуття під снігом, Адреналін

    Обкладинка альбому Драбадан - Почуття під снігом

    Слухати:   

    Магічний акордеон та чарівний дівочий вокал зводять з розуму! Самобутній рок альбом, що виділяється звуком. Вкраплення веселих текстів, як то про Укравтодор звучить весело ;)



  179. promsonya - L'Abri Côtier
    Донецьк, 2021-06-18
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 15 хв.
    В'язень, Майже гола

    Обкладинка альбому promsonya - L'Abri Côtier

    Слухати:   

    Дебютна тепла, домашня та дуже романтична музика від молодої співачки. Краще слухати за поганого настрою, в пасмурний день чи просто коли дуже самотньо! Солодкий тонкий голос - заворожує...



  180. Zolar Czack - Tuman
    Ужгород, 2021-01-29
    LP,  інструментал; Пісень: 8, Час: 28 хв.
    Why do cluster holes bother me, Astronomy does not help in real life, God! how I hate to dance

    Обкладинка альбому Zolar Czack - Tuman

    Слухати:   

    Безслівна музика, яка здатна завести слухача у транс. Цікаво слідкувати за розвитком кожного твору, ніби слухаєш аудіоспектакль. Чудова музика для сконцентрованої роботи, хоча є ризик просто відкинутись на кріслі і насолоджуватись красою =)



  181. YANCHYK - Новий день
    Чернівці, 2021-03-12
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 9, Час: 27 хв.
    Мріяти, Bmw, Еверест, Борщ

    Обкладинка альбому YANCHYK - Новий день

    Слухати:   

    Музика це мій протест! (с) Ще один екземпляр молодіжного динамічного репу, з купою автотюн-ефектів, та вокальних витівок. Непоганий дебют, доволі стильно



  182. VIDMA - Чичері
    Київ, 2021-09-23
    EP,  електропанк; Пісень: 4, Час: 15 хв.
    Стрибати, Наше літо, Хрещатик

    Обкладинка альбому VIDMA - Чичері

    Слухати:   

    Іди давай, давай стрибай!© Коротенька збірочка потужного електронного панку від завжди активних Відьмаків! Переспів Тартаківського Наше Літо та Хрещатика від Зіброва у власному стилі - вогонь!



  183. Tatko Lynx - Protein
    UA, 2021-01-07
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 11 хв.
    ЗАРПЛАТА КОЖЕН ДЕНЬ

    Обкладинка альбому Tatko Lynx - Protein

    Слухати:   

    Таємничий француз вривається з модним україномовним хіп-хопом! На релізі є як і жваві бенгери, так і повільні романтичні треки. За музичний супровід відповідає Zbaraski, тож зі стилем тут все впорядку!



  184. R4zyob - Хто Тобі Сказав Шо Ти Не Даун
    Львів, 2021-08-25
    LP,  рок; Пісень: 11, Час: 27 хв.
    Люблю музику, Ти кажеш, Новий

    Обкладинка альбому R4zyob - Хто Тобі Сказав Шо Ти Не Даун

    Слухати:   

    Суміш стилів, звуку та настроїв. Від експерементального року, до реггі з хіп-хопом. Цікавий матеріал, на будь-якого слухача. Накручуйте баси на максимум та чекайте дзену =) Але, на жаль, без лопати гною дьогтю не обійшлось - музикант якогось біса вирішив, що без однієї акустичної пісні російською мовою його альбом буде не повноцінним...



  185. Mrtva Vod - Flora of Evil
    Миколаїв, 2021-09-03
    EP,  метал; Пісень: 5, Час: 20 хв.
    Vashi Khramy v Ruyinakh Stoyat

    Обкладинка альбому Mrtva Vod - Flora of Evil

    Слухати:   

    Темний, гучний та могутній метал з берегів Південного Бугу. Про Якщо любиш слухати важкеньке, носиш темний одяг - тобі сюди! Я бачити снів не хочу На цій землі паскудній Бути мені відразно(с) Хотілось би більше україномовних текстів.



  186. Mokosha - З темної матерії
    Київ, 2021-07-30
    EP,  лірика; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Лелека, З темної матерії

    Обкладинка альбому Mokosha - З темної матерії

    Слухати:   

    Стильна, трохи магічна музика. Останній трек різкими звуками увірвався в свідомість! Дівчина не боїться експериментів в музиці - тож ця збірка значно різноманітніша ніж ви про неї подумали =)



  187. Leleka - Sonce u serci
    Берлін, 2021-09-10
    LP,  фольк; Пісень: 11, Час: 38 хв.
    Polonyna, Dolyna Shyroka, Ruzha

    Обкладинка альбому Leleka - Sonce u serci

    Слухати:   

    А мені по барабану що про мене там думають, бо я файна дівка© Альбом доброї, теплої та спокійної музики з фольклорними нотками та (неочікувано!) джазовими мотивами від україно-німецького гурту. Таке б слухати перед комином під ковдрою, та ще й на програвачі вінілових платівок(а Лелека подбала і про це - вони у них є!). Окремий привіт та захват голосом передаю солістці Вікторії ;)



  188. Krechet - Zodiac
    UA, 2021-07-09
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 9, Час: 22 хв.
    Trembita, Fast Love, Willy Wonka

    Обкладинка альбому Krechet - Zodiac

    Слухати:   

    На моїй пам'яті найспокійніший за настроєм альбом Кречета, переповнений текстами про різного роду відносини та почуття ;) Лиш на останньому треку Willy Wonka репер рохи розкочегарив своє музло. Єдине що вибісило - фіт з російськомовним артистом на одній з робіт...



  189. Kelavra - Трейлер
    Київ, 2021-09-28
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 3, Час: 8 хв.
    Добре

    Обкладинка альбому Kelavra - Трейлер

    Слухати:   

    Приємний сучасний хіп-хопчик. Трохи качовий, трохи ліричний - в трьох треках є різномаїття настроїв



  190. Blackeye - V O D A
    Київ, 2021-11-14
    EP,  рок; Пісень: 6, Час: 21 хв.
    Viter, Voda

    Обкладинка альбому Blackeye - V O D A

    Слухати:   

    Небагатослівна спокійна рок-музика для релаксу. Увімкнув альбомчик і абстрагувався від оточення, дуже приємна музика!



  191. AndYou MC - Дружи із музикою
    Полтава, 2021-02-22
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 13 хв.
    Новий батя, Ти не каблук, Ти мій брат, Чоловік павук

    Обкладинка альбому AndYou MC - Дружи із музикою

    Слухати:   

    Ще один хіток в тікток від репера, що хоче дружити із музикою. Ти умієш риму не квадратну підібрать(с) Тут вже трохи веселіше - танцювальні мотиви Андрію вдаються особливо круто! Давай такого більше!



  192. Чортополох - Відлига
    Івано-Франківськ, 2021-07-21
    LP,  рок; Пісень: 23, Час: 53 хв.
    СБУ, кулі

    Обкладинка альбому Чортополох - Відлига

    Слухати:   

    Рок-н-рол свята корова(с)! Ядерна суміш шумного року та панку, сумних та відносно веселих, повільних та екстра-динамічних треків! Це однозначно краща збірка від гурту, з тих що я вже чув. Кулі обривають молодість життя, а ми себе самі донесемо до небуття(с)- надзвичайно злий та харизматичний трек Кулі!



  193. Квіткіс - Катакомбо
    Київ, 2021-11-18
    EP,  рок; Пісень: 4, Час: 14 хв.
    Метро, Катакомби

    Обкладинка альбому Квіткіс - Катакомбо

    Слухати:   

    Ти ложкою іржавою куштуєш мої мізки© Жвавий та запальний молодіжний рок. Енергія від цього звучання так і пре. Хоч на деяких треках, здалось, вокал трохи вибивається за рівнем від музики, та кого це хвилювало в світі року :)



  194. Всім Серцем
    UA, 2021-09-17
    LP,  релігія; Пісень: 10, Час: 43 хв.
    Співатиму, Ти Зі Мною, Де Б Я Не Був, Тільки Ти

    Обкладинка альбому Всім Серцем

    Слухати:   

    Специфічна збірка церковних пісень, з доволі сучасним стильним звучанням. Такий контент українською теж потрібен. Славімо його. ДІйсно, модний звук! Прихожани церкви змогли опублікувати музику на великих стрімінгах, а ви репери та металісти все ще на саундклаудах та бендкемпах...



  195. US Orchestra - Ukrainska Silska Orchestra - Broken strings (Обірвані струни)
    UA, 2021-10-09
    LP,  інструментал; Пісень: 8, Час: 30 хв.
    Amur vibes, The old noname waltz

    Обкладинка альбому US Orchestra - Ukrainska Silska Orchestra - Broken strings (Обірвані струни)

    Слухати:   

    Неймовірна знахідка для поціновувачів високої культури та класичної музики. Тріо віртуозів віднаходять стару музику, яку грали наші пращури в селах різних регіонів Батьківщини і намагаються відтворити їх в сучасному звучанні. Цього разу перед нами приклад музичної магії з села Рашівка на Полтавщини, де було знайдено оригінальний запис цієї краси. За вальсами та симфоніями сюди! Слухати рекомендується в нарядному одязі, за келихом вина та вишуканою їжею;) Півгодинки спокою та насолоди



  196. TETRAKON - Corona
    Київ, 2021-02-01
    EP,  метал; Пісень: 6, Час: 18 хв.
    До бою, Смертельна карусель

    Обкладинка альбому TETRAKON - Corona

    Слухати:   

    Меланхолійний та водночас жвавий та бойовий метал з навмисно сирим грубим вокалом, пронизаний фірмовими для жанру важкими звуками та купою соло партій, що можуть довести прихильників до сказу ;)



  197. Signals Feed The Void - Святотатство
    Херсон, 2021-05-18
    EP,  рок; Пісень: 3, Час: 15 хв.
    Любов

    Обкладинка альбому Signals Feed The Void - Святотатство

    Слухати:   

    Рівненький насичений рок, з вираженим присмаком сірості, злості та похмурості. Маєш претензії чи образи - підсиль свої відчуття цим музлом!



  198. Otiose - Безсоння
    Вінниця, 2021-03-21
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 15 хв.
    Безсоння, Під дощем, Знайди мене

    Обкладинка альбому Otiose - Безсоння

    Слухати:   

    Ліричний, меланхолійний реп. Приємна музика для сірих самотніх вечорів. Партнерський дівочий вокал на кількох треках як мед на вуха - звучить дуже органічно та чуттєво!



  199. Mavka - Spy
    Київ, 2021-01-06
    LP,  фольк; Пісень: 8, Час: 25 хв.
    Nebo i Zemlia, A u Pana-hospodaria

    Обкладинка альбому Mavka - Spy

    Слухати:   

    Цікава інтерпретація стародавніх колядок з соковитим електронним музичним оформленням. Цікаво слухати. 100% актуальність в різдвяно-новорічний період



  200. Levish - Livin
    Львів, 2021-07-23
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 11 хв.
    up!, Notification

    Обкладинка альбому Levish - Livin

    Слухати:   

    В їх репі є душа! В кожен дім вони проносять кач. Лекс Віка і Шахід пишуть правила гри!© Приємний насичений хіп-хопчик із соціальними підтекстами та сенсами. Кожен з трьох артистів звучить дуже по модному, рівняння на заокеанських кумирів проглядається ;)



  201. Laud - Dual
    Київ, 2021-12-17
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 31 хв.
    NANANE, Парашут

    Обкладинка альбому Laud - Dual

    Слухати:   

    Кохання, почуття, відчуття... Стильна некваплива музика та фірмовий голос Влада - пряма дорога на радіостанції та до плейлистів слухача! Особливо запам'ятався танцювальний трек Парашут. Одного не зрозумів, що спонукає розбавляти загалом крутий україномовний альбом кількома піснями російською?



  202. Kebu - Emotional tone
    Київ, 2021-10-28
    EP,  лірика; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Imya

    Обкладинка альбому Kebu - Emotional tone

    Слухати:   

    4 меланхолійних треки-роздуми. Самотність, сум, надія та сподівання. Не та музика, що заряджає та підіймає настрій, радше навпаки.



  203. Hutsul Planet - Музика гір
    Івано-Франківськ, 2021-04-09
    LP,  рок; Пісень: 11, Час: 43 хв.
    В'язанка, Танець «Гуцулка», 3вук дримби

    Обкладинка альбому Hutsul Planet - Музика гір

    Слухати:   

    Насичений інструментами та енергією гір збірник колоритних пісень. Почуєш таку музику і одразу ідентифікуєш її, як Карпатську. Мінімум шароварщини, максимум гуцульського духу. Звук дримби мав би бути саундтреком до гірської романтики чи страшилки ;)



  204. Chino - Mixtape
    Львів, 2021-09-24
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 10, Час: 28 хв.
    Дизайнер OG, 80700, Годі

    Обкладинка альбому Chino - Mixtape

    Слухати:   

    Добре чути тих хто сидів на задніх партах© Цей дядько зібрав в обойму купу свого музла, що гойдає. Це козаки, а не казахи!© Валить потужно та стильно - фірма!



  205. AndYou MC - Більше не AndYou
    Полтава, 2021-08-01
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 13 хв.
    Такі різні люди, Кінжал, Не AndYou

    Обкладинка альбому AndYou MC - Більше не AndYou

    Слухати:   

    У цього горобця мета велика(с) Простий хлопець Андрій записує вже десяту збірку свого репу. Це звісно не комерційне музло(не заради лайків(с)), навару тут не зробиш. Але це з того, максимально чесного репу від душі. Мої тексти шини, а слова ресори(с) На кожному альбомі, що чув я обов'язково є трек, який яскраво виділяється стилем чи музлом - тут це точно Не AndYou із максимально злим та потужним музичний супроводом! Я за новий звук <3



  206. ALEKSEEV - Свідомо залежний
    Київ, 2021-08-24
    EP,  лірика; Пісень: 4, Час: 15 хв.
    Поруч, Так буває (dj Zaec remix)

    Обкладинка альбому ALEKSEEV - Свідомо залежний

    Слухати:   

    Один з головних романтиків української поп-сцени "вищого ешелону", нарешті, порадував україномовними треками. Спільний трек з KAZKA в 2021 році не чув хіба глухий - один з головних романтичних хітів року! З 24 лютого 2022 року сподіваюсь, до рос. мовної творчості Микита вже не повернеться...



  207. Краснопольський - Пазл
    Львів, 2021-12-23
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 16 хв.
    Романтика, Вигадав

    Обкладинка альбому Краснопольський - Пазл

    Слухати:   

    Репер накрутив трохи вертух(с) Пісня про безпритульного вийшла дуже живою та правдивою - ось саме задля таких треків і варто колупатись серед сотень андеграунд треків! Вийшла збірка чесних історій з життя, яким дійсно віриш. Ось він - справжній вуличний ліричний реп.



  208. cyllell - In darkness of dense forests
    Харків, 2021-02-01
    LP,  метал; Пісень: 7, Час: 28 хв.
    Breath of autumn (Подих осінньої пори), Last night (Остання ніч)

    Обкладинка альбому cyllell - In darkness of dense forests

    Слухати:   

    Чорнющий та водночас мелодійний метал! Доволі "стандартний" для жанру набір тем в текстах (які ще спробуй розбери на слух!)- біль, гніт, темрява, ніч та безодня. Все як ви любите, шановні блекметалюги =) Музика тримає в лещатах від першого треку! Ще б знайти цю музику на великих стрімінг-платформах...



  209. The Sixsters - Етюди
    Київ, 2021-11-23
    LP,  рок; Пісень: 12, Час: 40 хв.
    Sixsters, Come On

    Обкладинка альбому The Sixsters - Етюди

    Слухати:   

    Всім привіт, це гурт Sixters!© 6 юних школярок зібрались разом та вирішили грати рок-музику. Текти трохи дитячі, для аудиторії своїх однолітків, але музика дволоі доросла - особливо кидається в очі (вуха) звучання барабанів! Чудовий приклад молодіжної музики від тінейджерів. Будь собою не ховайся - кольоровим залишайся!



  210. The Artistic Rats - Тривога
    Тернопіль, 2021-11-20
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 3, Час: 12 хв.
    фатрат

    Обкладинка альбому The Artistic Rats - Тривога

    Слухати:   

    Зла потужна та гучна репчина з глибин! Валить з ніг! Агресивні музони разом з крикливим вокалом на марші. Хочеться більше такого, як на першому треку. Останній трек дуже дивний, якесь "мистецтво"



  211. Postman - Змінилось багато. Змінилось нічого
    Київ, 2021-12-10
    LP,  лірика; Пісень: 8, Час: 31 хв.
    День велосипеда, 1997

    Обкладинка альбому Postman - Змінилось багато. Змінилось нічого

    Слухати:   

    Спокійний потік романтичної музики-роздумів. Меланхолічні нотки в голосі та текстах, гітарна музика за основу і приємний теплий ліричний вайб. Саундтрек для як для сонячних так і для похмурих днів!



  212. Хонест - Чай в умивальнику
    Львів, 2021-11-19
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 11, Час: 32 хв.
    Сам у рай, Безтолоч, На 90 один день

    Обкладинка альбому Хонест - Чай в умивальнику

    Слухати:   

    Писати про о інь коли за вікном зимно...(с) Ваша депресія недостатня? Тоді ловіть порцію повільного сумного репу з якісним звуком!



  213. ФІРА - Новий день
    Тернопіль, 2021-07-30
    LP,  рок; Пісень: 8, Час: 29 хв.
    Очі в очі, Дерева помирають стоячи, Лавина

    Обкладинка альбому ФІРА - Новий день

    Слухати:   

    Приємна легка музика з дівочим та чоловічим вокалом. Романтика, почуття, легкість та добро - ось такий асоціативний ряд напрошується після почутого



  214. Увага - Емоційний розлад
    Тернопіль, 2021-10-21
    EP,  панк; Пісень: 6, Час: 18 хв.
    Лицемірством самі себе з'їдають

    Обкладинка альбому Увага - Емоційний розлад

    Слухати:   

    Ти готовий служити людству?(с) Сирий, сірий, трішки брудний та трішки похмурий панк! Все чесно та прямо. Останній трек про правоохоронців максимально протестний



  215. Тимпаче - Зі швидкістю світла
    Київ, 2021-06-04
    LP,  рок; Пісень: 10, Час: 36 хв.
    Мрія, Квіти серед зими

    Обкладинка альбому Тимпаче - Зі швидкістю світла

    Слухати:   

    Слухаєш приємний рок-альбом українського гурту, кайфуєш...і тут тобі бац, пісні російською. От нахіба? В цілому позитивний бадьорий альбом музики, що надихає на життя, хай навіть трохи і меланхолійний.



  216. Макс Пташник і Morphom - 5 хвилин
    Львів, 2021-11-12
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 12 хв.
    тікай, пофіг

    Обкладинка альбому Макс Пташник і Morphom - 5 хвилин

    Слухати:   

    Просто розслабся і прийми себе!©5 хлопчачих треків з якісним звучанням про стосунки та почуття. Самотнім дівчатам слухати обов'язково!



  217. Зелень - Ти прожив не даремно
    Черкаси, 2021-06-29
    LP,  лірика; Пісень: 8, Час: 31 хв.
    Вчителю (Акустично), Фальшиві мрії (Акустично), Оголи мене (Акустично), Ти прожив недаремно (Акустично)

    Обкладинка альбому Зелень - Ти прожив не даремно

    Слухати:   

    Лаконічні, в музичному плані, роздуми про життєві проблеми під гітару та з мінімальним задіянням інших інструментів. Чимось схоже на сповідь пацієнта на прийомі у психолога чи у священника у церкві. Цікаво було би почути все це в повноцінному звучанні. Досить приємна, спокійна музика.



  218. Діти інженерів - Велкам ту Юкрейн, панк
    Київ, 2021-01-22
    EP,  рок; Пісень: 5, Час: 15 хв.
    Зрада

    Обкладинка альбому Діти інженерів - Велкам ту Юкрейн, панк

    Слухати:   

    Молодіжний рок-бенд, що завдяки тіктоку вривається у вуха широких мас, своїм баченням музики. От тільки, як серпом по вухах вдарила єдина фраза російською в кожному приспіві треку Життя - що це і нащо це??? Одна маленька зрада© трохи спаскудила загальне приємне враження від збірки, вже зараз можна пророкувати їм велике майбутнє серед молоді



  219. frostjotun - it never stops
    UA, 2021-11-19
    LP,  електроніка; Пісень: 11, Час: 38 хв.
    ambrosial lachrymation, doubt

    Обкладинка альбому frostjotun - it never stops

    Слухати:   

    Чергова збірка лаконічної, але дуже тривожної музики від мисткині-інкогніто. Це прямо набір готових саундтреків до якоїсь кіно-жахачки чи гри. Слухати виклчно пізно вночі! З таким звуком фантазія сама домальовує химерні сюжети в голові Але обережно з цим, - воно трохи давить на психіку ;)



  220. echteliebe, nockonshep - Сніжний
    Івано-Франківськ, 2021-02-21
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 8, Час: 16 хв.
    Жк Сніжний, Пори року, Toy Story

    Обкладинка альбому echteliebe, nockonshep - Сніжний

    Слухати:   

    Ці два парубки навалили репу. Брудного, трохи злого, трохи меланхолійного(фірмова фішка реперів з лейблу Світанок=) ), трохи лайливого та з потужним музлом - очманіти можна, як роздають гімна(с)!



  221. XENELAS - Трансильванія
    Івано-Франківськ, 2021-08-13
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 6, Час: 14 хв.
    Жнець, Execution

    Обкладинка альбому XENELAS - Трансильванія

    Слухати:   

    Прихильникам звучання "нової" хіп-хоп школи раджу послухати музяку цього молодика. Також запрошуються всі прихильник дарк та готік культури - про приреченість, смерть та біль тут текстів вдосталь! Цікаве поєднання жахачок та репчини, що тягнеться як нуга!



  222. The Sixsters - Світ
    Київ, 2021-01-25
    LP,  рок; Пісень: 6, Час: 21 хв.
    Вулкани, Сумую

    Обкладинка альбому The Sixsters - Світ

    Слухати:   

    Ще одна збірка пісень від юних рокерок. Тут вже більше дорослих, серйозних текстів. З такого легкого звучання можна привчати власних діток до року!



  223. Stereopalto - Людина з цукерками
    UA, 2021-10-19
    EP,  рок; Пісень: 4, Час: 9 хв.
    Фенібут, Крадений лев

    Обкладинка альбому Stereopalto - Людина з цукерками

    Слухати:   

    Легенька приємна музика без зайвих навантажень по тексту чи звучанню, для відпочинку. Стильний трек Фенібут - однозначно до плейлиста!



  224. SadSvit - 20&21
    Івано-Франківськ, 2021-12-16
    LP,  пост-панк; Пісень: 8, Час: 22 хв.
    Співи, Сенс

    Обкладинка альбому SadSvit - 20&21

    Слухати:   

    І знову на ті самі граблі - що тут забули АЖ ТРИ російськомовні треки, ну йосип драний??? Прекрасна ж музика, а ось цей момент з двомовністю залишив гіркий присмак... Богдане, сподіваюсь ти забудеш про таку двомовну практику раз і назавжди!



  225. OLES - Своїми силами
    Львів, 2021-08-17
    EP,  лірика; Пісень: 3, Час: 10 хв.
    Місто

    Обкладинка альбому OLES - Своїми силами

    Слухати:   

    Три повільні меланхолійні пісні із чудодійним музичним оформленням. Звучить магічно



  226. Mirami - Around the World
    Львів, 2021-09-10
    LP,  лірика; Пісень: 14, Час: 46 хв.
    Інстинктивно, Екстазі, Я малюю

    Обкладинка альбому Mirami - Around the World

    Слухати:   

    Класичне тріо чарівних дівчат, що виконують легеньку, переважно, пританцювальну поп-музику. Яскраво помітний акцент на західну аудиторію, хоча і про нас не забувають ;) Рухливі танцювальні треки, в яких упізнається рука майстра Андрія Бакуна, який є продюсером гурту.



  227. Jerry Heil - Особисте
    Київ, 2021-04-09
    EP,  лірика; Пісень: 6, Час: 20 хв.
    Голою, #ОВЕРДРУЖБА_НЕДОСЕКС

    Обкладинка альбому Jerry Heil - Особисте

    Слухати:   

    Ось таку ліричну та меланхолійну серйозну Яну, без провокативних/веселих пісень та мемів, особисто я люблю більше. Не зрозумів присутності двох пісень російською... ДЛЯ КОГО І ДЛЯ ЧОГО?



  228. Jerry Heil - Мандарини і Олені
    Київ, 2021-12-17
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 21 хв.
    #ДІД_ВМОРОЗ, #ВІЧНІСТЬ, #ТУКТУКТУК (новорічна)

    Обкладинка альбому Jerry Heil - Мандарини і Олені

    Слухати:   

    Весела, добра та лірична новорічна збірка для святкового настрою.



  229. Farbovanyi Lys - Nazhyvo (live)
    Київ, 2021-11-25
    LP,  лірика; Пісень: 11, Час: 42 хв.
    Kimnata (Live), Nepotvorna (Live), Shoto (Live)

    Обкладинка альбому Farbovanyi Lys - Nazhyvo (live)

    Слухати:   

    Як цікаво досліджувати українську музику! Натикаєшся на реліз альбому на стрімінг платформі, датований 2021 роком, потім дізнаєшся, що колектив припинив існування ще в 2008 році (завжди сумно дізнаватись таку інформацію....), а перед тобою просто запис живого виступу, до якого у когось з музикантів таки дійшли руки саме зараз. Далі виявляється, що лідерка гурту Alisa Kosmos час від час пробувала сили в сольному плаванні та зараз діджеїть в східних теплих країнах. Але їх Лис звучав мило. Це романтична повільна музика на межі джазу, блюзу, легкого року та навіть трохи веселого фанку. Звісно, що про кохання та життя загалом =) Приємна музика, цікавий дайджест в минуле.



  230. EasyLover - Садівник
    Івано-Франківськ, 2021-09-17
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 3, Час: 8 хв.
    Садівник, Шишечки

    Обкладинка альбому EasyLover - Садівник

    Слухати:   

    Молодіжний ритмічний репчик: про дівчат, заборонені до вживання речовини. Приємні, неквапливі ритми, що пробиваються крім стовпи диму, загойдують. Тексти 18+.



  231. Distortion (UA) - Electro Race
    Київ, 2021-02-04
    LP,  електроніка; Пісень: 7, Час: 26 хв.
    Electro Race, Dead Fish

    Обкладинка альбому Distortion (UA) - Electro Race

    Слухати:   

    Танцювального музла музикант напродукував на кілька тренувань чи клометрів пробіжок вперед! Динамічно, енергійно - підіймає настрій ажну!



  232. Чиста Криниця - Вічна весняна юність
    Харків, 2021-07-24
    EP,  метал; Пісень: 4, Час: 24 хв.
    Бохо

    Обкладинка альбому Чиста Криниця - Вічна весняна юність

    Слухати:   

    Оце так несподіванка. Прослухавши надзвичайно потужний важкий альбом з металом, почути легку повільну тиху акустичну лірику від цього гурту було незвично. Оце так експеременти. Звучть солодко, приємно та тепло, але душа воліє металу! ;) Уявляю, як позасинаюсь любителі слему на фестивальних майданчиках, якщо посеред важкого сету колектив заграє ось такі романтичні пісеньки =)



  233. Проти течії - Шаман-рок
    Кропивницький, 2021-05-23
    LP,  рок; Пісень: 10, Час: 39 хв.
    Монотонність доріг, Привид, Там, де наш початок, Не існуй, а живи

    Обкладинка альбому Проти течії - Шаман-рок

    Слухати:   

    Гуркіт грому, вітру шквал(с) Переважно меланхолійний рок з упізнаваним хриплим вокалом (який в деяких пісня, здається, живе якось трохи відстороненно від музики). Шаманством просякнутий чи не кожен трек: вогонь, марево, туман, привид, вітер. Греті Тунберг такі тексти сподобались би :) Надто щемливо (особливо зараз, в 2022 році) звучать пісні присвячені героям нашої країни...



  234. ПАBLO - Я покидаю се місто
    Київ, 2021-02-09
    LP,  рок; Пісень: 10, Час: 38 хв.
    Покоління нулів, Pablo-telefon

    Обкладинка альбому ПАBLO - Я покидаю се місто

    Слухати:   

    Легкий альбом з роком. Простий "не напряжний" звук, тексти без зайвого пафосу. Пісня Покоління нулів про війну слухати дуже не просто (влітку 2022 року), дуже пророча робота. Прихильникам класичних гітарних соло обов'язково слухати останній трек про мобільник!



  235. Миромен та Lestem - Елемент
    Ужгород, 2021-03-01
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 16 хв.
    Знайти, Не витрачай

    Обкладинка альбому Миромен та Lestem - Елемент

    Слухати:   

    Ще одна порція репу з повільними вайбами. Ця музика більше підходить для самотніх дощових вечорів, та саморефлексії. Кілька пісень з романтичним ухилом, тому сміливо можу радити альбом для дівчат (і звідки цей стереотип, що хіп-хоп суто хлопчача тема?) До слова, саме треки за участю дівчат тут сподобались найбільше!



  236. Джон Дір, Козачок - Лісові казки
    Харків, 2021-10-15
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 17 хв.
    Андре Тан

    Обкладинка альбому Джон Дір, Козачок - Лісові казки

    Слухати:   

    Джон з тусовки головних силЯнів країни доєднується до романтичного настрою альбому Курган і Агрегата зі своїм доробком. На фіті ще один представник "прикол-репу" - Козачок. Це справжній реп для просттих пацанів! Обережно, матюки!



  237. Всюдисвоя - Свого тата дочка
    Львів, 2021-11-13
    EP,  ; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Так буває

    Обкладинка альбому Всюдисвоя - Свого тата дочка

    Слухати:   

    Уляна Малиняк під новим сценічним псевдо видала 4 крутих треки, що об'єднані спільною ідеєю - меланхолійна рефлексія романтичної душі. Цим речам віриш! Дуже стильна музика, такі речі варто транслювати по радіо!



  238. defector - втратити себе, щоб віднайти спокій
    Харків, 2021-09-25
    LP,  інструментал; Пісень: 10, Час: 27 хв.
    все, що ти відчуваєш - яскраві промені

    Обкладинка альбому defector - втратити себе, щоб віднайти спокій

    Слухати:   

    Рідкісне явище - музика для медитацій. Думаю, такі звуки точно допоможуть позбутись всього зайвого в голові та поринути в нірвану ;)



  239. YELKA - YELKA
    Кропивницький, 2021-07-07
    LP,  фольк; Пісень: 8, Час: 33 хв.
    Млиночок (Mlynochok), Оддавала Мати Дочку (Oddavala Maty Dochku)

    Обкладинка альбому YELKA - YELKA

    Слухати:   

    Осучаснення стародавнього українського фолькльорного співу модним звуком - таке я люблю! Народні заспіви під сучасну музику це чудовий спосіб популяризації нашої культури наступним поколінням. Ця музика прямо ідеально слухати перед сном, тихенько уімкнувши на фон!



  240. Romaro - Назавжди
    Вінниця, 2021-07-23
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 11 хв.
    День і ніч, Улюблена пісня

    Обкладинка альбому Romaro - Назавжди

    Слухати:   

    Роман яскравий представник стрімкого, танцювального хіп-хопу для широких верств - не обов'язково носити широкі штани та бейсболки, щоб слухати цю музику ;) Деякі треки сміливо можна брати на гучні вечірки!



  241. PASKUDNYK - 20 скоро
    UA, 2021-06-03
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 16 хв.
    Metro, Superhospodynia

    Обкладинка альбому PASKUDNYK - 20 скоро

    Слухати:   

    Веселий молодіжний (юнаку скоро 20 років. Ваш кеп =) ) репчик на модних звуках. Ультра-нова школа. Вкраплення саксофону стали несподіванкою ;)



  242. Mariia - Ультрамарин
    UA, 2021-06-18
    LP,  лірика; Пісень: 7, Час: 29 хв.
    Ти - Тепло, Ти Там , Я Тут

    Обкладинка альбому Mariia - Ультрамарин

    Слухати:   

    Ще одна чарівна спокійна музика з прекрасним дівочим вокалом для осінніх вечорів! Дивовижна збірка романтичних музичних історій про переживання, вогонь та тепло стосунків!. З тобою тепло так, надворі холодно...(с)



  243. Angelo Porter - Портер
    Івано-Франківськ, 2021-02-11
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 9, Час: 25 хв.
    Мила Мала, WDTB, Фан

    Обкладинка альбому Angelo Porter - Портер

    Слухати:   

    Темний кардинал калуського хіп-хопу потрохи виходить в люди - принаймні альбом з'явився на стрімінг-платформах! Спокійні вайби цієї неквапливої музики з того ж таки Калуша спонукають тіло розслабитись та розчинитись в звуці з навушників. Тут немає текстів про наркотики, тачки чи гроші з пафосом - це максимально приємний для прослуховування хіп-хоп



  244. 77PID'YIZD - Любовні касети
    Київ, 2021-05-07
    EP,  пост-панк; Пісень: 6, Час: 15 хв.
    Тишина, Останній шлях

    Обкладинка альбому 77PID'YIZD - Любовні касети

    Слухати:   

    Порція похмурого пост-панку холодної хвилі. Навіть, якщо абстрагуватись від особливого стилю виконання від соліста, на більшості треків склалось враження, що музика та вокал не зовсім вписуються один до одного:( Чи то баланс гучності чи ще щось, але щось кидається до уваги. Але музика симпатична, це так.



  245. температура - Теорія Неймовірності
    Львів, 2021-10-02
    EP,  рок; Пісень: 4, Час: 10 хв.
    панки

    Обкладинка альбому температура - Теорія Неймовірності

    Слухати:   

    Гамірна, але відносно легка музика від пухнастих панк-рокерів. Голос соліста запам'ятовується та в'їдається в голову :)



  246. Ромарепях - Пісеньки
    Чернігів, 2021-02-22
    LP,  лірика; Пісень: 12, Час: 52 хв.
    Енгармонійне. Сонце (П. Тичина), В космічному оркестрі (П. Тичина), Я стою на кручі (П. Тичина)

    Обкладинка альбому Ромарепях - Пісеньки

    Слухати:   

    Змішаний альбом експерементальної електроніки на слова Павла Тичини та повільної меланхолії. Мені більше до смаку саме "пританцювальна" частина збірки, яку доцільніше було б робити окремим альбомом- аж занадто різні стилі поєднано тут. Похмура атмосфера дуже затягуж. Слухати в навушниках



  247. Пращур - Трощити
    Харків, 2021-02-26
    EP,  метал; Пісень: 3, Час: 56 хв.
    ДЕРВІШ

    Обкладинка альбому Пращур - Трощити

    Слухати:   

    Майже година магічної неквапливої психоделічної метал-музики. Слів небагато, розібрати важко - та вони тут і не головні. Відчуття тривоги та перестороги не полишає протягом всього альбому. Довжина полотен в 18 та 27 хвилин це звичайно унікальне явище =)



  248. Очеретяний Кіт - Тесла летить на марс
    Вінниця, 2021-07-18
    LP,  рок; Пісень: 11, Час: 38 хв.
    Ой да під мостом, Толіка

    Обкладинка альбому Очеретяний Кіт - Тесла летить на марс

    Слухати:   

    Збірка філігранного легкого року з фольк-мотивами. Тут немає бенгерів для великих сцен літніх фестивалів, але є пісні під гітару біля багаття.



  249. Zombo і DJ Shon - Comin' At Ya
    Львів, 2021-08-17
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 12, Час: 38 хв.
    Взривай, Перезимуєм, Чудеса (long version)

    Обкладинка альбому Zombo і DJ Shon - Comin' At Ya

    Слухати:   

    Загальний настрій альбому більше мінорний. Прихильникам умовної "старої школи" хіп-хопу присвячується! Класика вічна. Таку музику варто вмикати на великих колонках JBL під час вуличних баскетбольних матчів ;) Музон від одного з корифеїв хіп-хоп бітмейкерства - DJ Shon звучить на рівні, відчувається рука майстра. Саксофон на спільному з Довгим Псом треку Перезимуєм - у саме серденько! Головна родзинка збірки - спільні треки з іншими реперами!



  250. Kroitoru - 11
    Миколаїв, 2021-04-13
    LP,  рок; Пісень: 8, Час: 29 хв.
    Правда - Істина, Ультрафіолет

    Обкладинка альбому Kroitoru - 11

    Слухати:   

    Досить брехні, небо одне...© Ритмічний легкий рок для широких мас слухачів, сповнений романтичного настрою. За все хороше, з гітарами, барабанами.



  251. IDXO - Імітуєш
    Донецьк, 2021-11-03
    EP,  електроніка; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Імітую, Буде вибух

    Обкладинка альбому IDXO - Імітуєш

    Слухати:   

    Суміш романтичної та танцювальної музики. Ідеальні треки, щоб розбавити важкі бойовики на танцполі чимось легеньким ;) На жаль, Данило вдався до стратегії двомовної збірки ...



  252. AlexJazz - Ф'южн
    Житомир, 2021-07-09
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 10, Час: 35 хв.
    Понеділок, Жовта комета, Озон

    Обкладинка альбому AlexJazz - Ф'южн

    Слухати:   

    Спокійний, стильний ненав'язливий хіп-хопчик. Концепція полягає переважно в переказі власних історій розвитку з життя автора. На момент прослуховування найбільше сподобались більш динамічні треки



  253. 7amaGavk - Рик
    Львів, 2021-05-05
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 9, Час: 27 хв.
    Вігвам, Ей

    Обкладинка альбому 7amaGavk - Рик

    Слухати:   

    Мій реп, напевно, заставляє трохи думати(с) Невтомний репер-лідер за кількість альбомів на рік дарує ще 9 треків-роздумів. Розумний реп з сенсами та не прямими рифмами.



  254. Ретровай - Альба
    Львів, 2021-10-25
    EP,  рок; Пісень: 4, Час: 15 хв.
    Дощ, В моїх думках

    Обкладинка альбому Ретровай - Альба

    Слухати:   

    Музикантам з міста Лева ніби на роду написано оспівувати дощ, похмурий настрій, сум та самотність =) Спокійний романтік-рок, гарно вписався б як живий супровід вишуканого ресторану в антуражі минулих століть



  255. Самозванці - Всесвіти
    Київ, 2021-08-13
    EP,  рок; Пісень: 4, Час: 15 хв.
    Гімн

    Обкладинка альбому Самозванці - Всесвіти

    Слухати:   

    За мною всесвіти - переді мною тільки ти© Романтична рок-музика без зайвої агресії та пафосу.



  256. Моноліт - Мон Амі
    UA, 2021-03-28
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 7, Час: 18 хв.
    Лихо, Залежний

    Обкладинка альбому Моноліт - Мон Амі

    Слухати:   

    Молодіжні хіп-хоп роздуми про вічне. На трек Залежний увагу привернуло цікаве поєднання легкого року та приємного хіп-хопу.



  257. Маґ не Кається - Зима
    Київ, 2021-02-24
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 20 хв.
    Зима, болотяний край, лєра

    Обкладинка альбому Маґ не Кається - Зима

    Слухати:   

    Оригінальне звучання, як для українського репу: не часто почуєш дримбу в хіп-хоп треках чи бек вокал з народних співів! На останніх треках цілком дворовий похмурий реп.



  258. Shahid & Lubko Stasiv - В дорогу
    Луцьк, 2021-04-02
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 10, Час: 32 хв.
    Into the night, Не шкодуй

    Обкладинка альбому Shahid & Lubko Stasiv - В дорогу

    Слухати:   

    Я тут в космосі на своїй орбіті!© Спокійна, приємна музика, що не напружує. Прості тексти, без краплі пафосу та дуже мелодійний музичний супровід. Єдина претензія - занадто мало україномовних треків, хлопці чомусь вклали д збірки багато англомовного.



  259. 7amaGavk - Тежик
    Львів, 2021-12-09
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 6, Час: 22 хв.
    Задум, Вічність, Метелик

    Обкладинка альбому 7amaGavk - Тежик

    Слухати:   

    Якщо хіп хоп не помер, то це напевно кома(с) Тамагавк роздав критичних панчів усім своїм репераам=землякам. Слухаю голос цього репера та його оригінальні манеру - здається, що слухаєш казку, цікавий ефект. Ця меланхолія заколисує, тому шанувальникам динамічного хіп-хопу тут нема чого робити.



  260. 7amaGavk - Мистецтво миру
    Львів, 2021-11-25
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 14, Час: 42 хв.
    HollaIfYouHearMe, Непрочитані

    Обкладинка альбому 7amaGavk - Мистецтво миру

    Слухати:   

    Роздуми, печаль, журба, сірість та похмурість. Тамагавк не часто відхиляється від свого фірмового стилю у творчості



  261. Самозванці - Тіні
    Київ, 2021-03-19
    LP,  рок; Пісень: 9, Час: 43 хв.
    Нічні звірі, Тіні

    Обкладинка альбому Самозванці - Тіні

    Слухати:   

    Ціла діжка меду для фанатів спокійної гітарної музики від рокерів-Самозванців. Доволі легка для вуха музика, з простими текстами



  262. Бунтарка - На мольберті
    Івано-Франківськ, 2021-03-08
    EP,  лірика; Пісень: 3, Час: 10 хв.
    Ритми

    Обкладинка альбому Бунтарка - На мольберті

    Слухати:   

    Інколи є потреба спокійно послухати звичайної приємної поп-музики, без претензії на жанрову унікальність чи ексклюзивне звучання. Три пісні від дівчини з гарним голосом слухаються без зайвого напруження. Деякі фрази можна сміливо брати для роликів в соц-мережах ;)



  263. whitelope - World of Nostalgia
    UA, 2021-10-22
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 17, Час: 44 хв.
    Забудь мене, Я хочу створити світ

    Обкладинка альбому whitelope - World of Nostalgia

    Слухати:   

    Трохи розбишацький молодіжний музон-виклик, з дивним ухилом до заборонених речовин в нецензурних текстах. На подібний контент теж є свій споживач. Хижаки чудові хлопці© Переважно тягнучі, уповільнені, треки занепаду,сірості та аффекту.



  264. Wiseword.Nidaros - Тератургіма
    Миколаїв, 2021-11-09
    EP,  фольк; Пісень: 5, Час: 35 хв.
    Свята Софія (бойківська псальма-колядка)

    Обкладинка альбому Wiseword.Nidaros - Тератургіма

    Слухати:   

    Цей колектив - яскравий представник жанру темного нео-фолку, Ця збірка, як і все що виходить під цим ім'ям є дуже концептуальним набором музичних історій. Реально, можна учити історію. по описам альбомів на BandCamp. Тут можна почути як релігійні історії так і історії про стародавні подорожі та завойовників. Для поціновувачів!



  265. Vadim Derepa - Insecta
    Київ, 2021-07-03
    LP,  інструментал; Пісень: 8, Час: 16 хв.
    Bombyx Mori

    Обкладинка альбому Vadim Derepa - Insecta

    Слухати:   

    Порція спокійної та повільної інструментальної музики. Чудовий музичний фон для робочих вечорів



  266. Hutsul Planet - Весняні думи
    Івано-Франківськ, 2021-06-04
    LP,  рок; Пісень: 9, Час: 41 хв.
    Іванку

    Обкладинка альбому Hutsul Planet - Весняні думи

    Слухати:   

    Збірка осучасненої гуцульської музики з Карпатських гір. Переважно повільні "класичні" естрадні пісні (музика для свого слухача), але хоча б з одним активним танцювальним Іванком.



  267. Рендер - Рефлектив
    Київ, 2021-10-29
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 7, Час: 16 хв.
    Квартал, Рефлектив

    Обкладинка альбому Рендер - Рефлектив

    Слухати:   

    Модне, сучасне, молодіжне качове музло. Якщо з вашої тачки на кварталі буде лунати таке - на вас точно палитимуть кралі(с) Тексти трохи з перчинкою, варто бути готовим до гарячих слів :)



  268. примара x whitelope - TES
    UA, 2021-02-10
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 14 хв.
    Мерці, Людина, що сидить в бібліотеці

    Обкладинка альбому примара x whitelope - TES

    Слухати:   

    Тут все так погано тут всі мудаки© Мінорні реп-роздуми про сірість оточення. Це прямо тенденція цього року: музика подібного настрою виходила дуже часто.



  269. ФІРА - Фіра рулить
    Тернопіль, 2021-08-20
    LP,  рок; Пісень: 10, Час: 33 хв.
    Далі, Кантрі хіп-хоп

    Обкладинка альбому ФІРА - Фіра рулить

    Слухати:   

    У традиційному для себе легкому поп-роковому звучанні Фіра презентує велику збірку своєї творчості. Тут є як цілком прийнятні для радіо-ефірів пісні (наприклад Далі) так і відверто "весільні" веселі історії (За Дунаєм) ;) Незавуальована "простота" в стилях деяких треків збиває з пантелику. Пісня З днем народження прозоро натякає про основний вид діяльності колективу в цівільому житті. Що калине цвіте, що лелеки летять(с)



  270. Тимчасова Назва - Темні Часи / Наші Часи
    Донецьк, 2021-06-02
    LP,  рок; Пісень: 9, Час: 32 хв.
    Лютневий Вірш, Жадала

    Обкладинка альбому Тимчасова Назва - Темні Часи / Наші Часи

    Слухати:   

    Легкий рок з вираженим ухилом в меланхолію. Музика на посумувати, поплакати та закопатись у власні думки. Скрипки та фортепіано звучать приємно. Останній трек з речетативом про Сергія Жадана рятують це падіння в сумний настрій - тут вам повний розковбас!



  271. Сашко Деінде - Як у муві
    UA, 2021-09-07
    EP,  лірика; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Артхаус

    Обкладинка альбому Сашко Деінде - Як у муві

    Слухати:   

    Де був деінде, справді де був деінде?© Сашко Деінде повертається після кількарічного мовчання. Кайфую від цього фірмового аренбі учасника культового Сальто Назад. Давай ще, не зникай так надовго!



  272. Пиріг і Батіг - Сьпівомовний
    Львів, 2021-12-25
    LP,  фольк; Пісень: 12, Час: 41 хв.
    Згадай мене мила, Гей бики

    Обкладинка альбому Пиріг і Батіг - Сьпівомовний

    Слухати:   

    Ліричні переживання про тяжку (кріпацьку) долю в акустичному оформлені, що буквально заколисують Музиканти взялись оформити своє бачення творчості Степана Руданського в музику - ось вам і прекрасний спосіб ближче познайомитись з літературою для школярів. Хоч, направду, щоб слухати таку музику потрібен хист, особливий смак та цікавість.



  273. Пасть Крокодила - Vandal
    Київ, 2021-11-04
    EP,  електроніка; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Silskyi Rave, Moim Tipam

    Обкладинка альбому Пасть Крокодила - Vandal

    Слухати:   

    Ой потужне валиво з двома україномовними треками. Натиском музики збиває з ніг! За детальну інструкцію, як міським поводитись на сільських дискотеках окремий уклін =)



  274. Макс Пташник - інколи люди собаки, але не завжди
    Львів, 2021-06-04
    EP,  лірика; Пісень: 6, Час: 19 хв.
    24 години, метелик

    Обкладинка альбому Макс Пташник - інколи люди собаки, але не завжди

    Слухати:   

    Збірка ліричної акустики, де головна партія відведена романтичним текстам. Брати гітару, вчити пісні і йти завойовувати серця живим їх виконанням ;)



  275. Кульпарківська - Хлопці Горобці
    Львів, 2021-12-04
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 9, Час: 21 хв.
    Побійся бога, Периферія

    Обкладинка альбому Кульпарківська - Хлопці Горобці

    Слухати:   

    Стильний саунд нової школи. Динамічно, гучно, соковито! Молодняку, що цікавиться сучасним звуком має залетіти на ура! Лексика в кількох треках зовсім не джентельменська, я попередив ;)



  276. КОЛІР НОЧІ - Музика
    Київ, 2021-03-20
    LP,  рок; Пісень: 6, Час: 21 хв.
    Море, Лісостеп, Музика

    Обкладинка альбому КОЛІР НОЧІ - Музика

    Слухати:   

    Настрій слухати рок-музику. Потужні драйвові роботи на альбомі чергуються з доволі легкими, "романтичними баладами". Особисто мені більше довподоби "природничі" пісні тут, але от це і є музика для різних настроїв на одній збірці



  277. Другий поверх - KOLOMOKROGO
    Львів, 2021-08-14
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 8, Час: 17 хв.
    Валю боком

    Обкладинка альбому Другий поверх - KOLOMOKROGO

    Слухати:   

    Ще один андеграунд з саундклауду знову тут. В народі цей жанр повільного, тягнучого стилю виконання називають "кальян-реп". Є тут стильні речі, які спонукають до танку. Такий тру пацанський репчик для районів



  278. whitelope - Фронтиспіс: Хворост
    UA, 2021-12-22
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 13 хв.
    Народився

    Обкладинка альбому whitelope - Фронтиспіс: Хворост

    Слухати:   

    Такий приглушений перебасований звук з ледь розбірливими протяжними словами ніби з заклавденим носом є популярним зараз серед молоді. Звучить сучасно, але до 4 треку трохи втомлює



  279. frostjotun - dead dancing god
    UA, 2021-11-20
    EP,  електроніка; Пісень: 5, Час: 26 хв.
    first chord and move, shadow's touch

    Обкладинка альбому frostjotun - dead dancing god

    Слухати:   

    Максимальна екзотика. Вперше увімкнувши цю музику, здається що потрапив на ютуб канал по якомусь ASMR - дивні різноманітні звуки, поєднання яких просто зачаровує. Давайте ще! Саме те для того, щоб попрацювати



  280. VLADA K - BOOM
    Івано-Франківськ, 2021-08-20
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 14 хв.
    Схованки

    Обкладинка альбому VLADA K - BOOM

    Слухати:   

    Блискавка ніжна барвиста іскриста!© Саме так себе описує десятирічна дівчинка, що вже вміє і в рнб і в класичну поп-музику! Музичному оформленню можуть позаздрити багато дорослих артистів - звучить це дійно професійно. Щоб ви розуміли, дівчина в одному з треків аналізує сучасних дітей, які не граються в схованки, а збирають віртуальні лайки! Цікаве покоління росте - зараз вже мало співати про "жужужу, я маленька бджілка"© =) Цікаво буде послідкувати за цією зіронькою далі.



  281. Pallag - Акустичний
    Ужгород, 2021-10-29
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 31 хв.
    Забери, Небо у вікні і зорі

    Обкладинка альбому Pallag - Акустичний

    Слухати:   

    Збірка ліричних, трохи сумних пісень під гітару.Ідеальний саундтрек самотності та розпачу.



  282. Kurl - Fickle
    Одеса, 2021-06-25
    LP,  електроніка; Пісень: 6, Час: 18 хв.
    Pro povitria

    Обкладинка альбому Kurl - Fickle

    Слухати:   

    Тиха, спокійна музика призначена для відпочинку, без зайвої напруги та прихованих підтекстів. Аж три мови на 6 треків



  283. Krechet - 5 хвилин
    UA, 2021-06-11
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 5 хв.
    Dotty, Krechet diss

    Обкладинка альбому Krechet - 5 хвилин

    Слухати:   

    Екстра модний та сучасний звук від одного з найпродуктивніших репер країни. Цього разу маємо експериментальну збірку з 5 хвилинного альбому =)



  284. Distortion (UA) - Vandals
    Київ, 2021-11-19
    EP,  електроніка; Пісень: 5, Час: 20 хв.
    Cyber Flow, Vandals

    Обкладинка альбому Distortion (UA) - Vandals

    Слухати:   

    Ще один набір елктронного драйву. Гойдає та заряджає дайбоже!



  285. Distortion (UA) - Grab The Bible
    Київ, 2021-07-13
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 40 хв.
    Exodia, Voda

    Обкладинка альбому Distortion (UA) - Grab The Bible

    Слухати:   

    Енергійне та жваве музло для вриву на різного плану рейвів та гучних вечірок! Переважно безмовні треки з вкрапленням окремих фраз різними мовами та без української :(



  286. PASKUDNYK - 20 VZHE!!1!
    UA, 2021-12-10
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 8 хв.
    Moia Du

    Обкладинка альбому PASKUDNYK - 20 VZHE!!1!

    Слухати:   

    Репер цікаво обіграв факт набуття свого 20 ліття - видав дві частини альбому ДО та ПІСЛЯ. І там і там новомодний хіпхоп. У версії Паскудника Після яскраво відчувається досвід та зрілість прожитих років =)) Особисто мені, частина До мені сподобалась більше.



  287. Olena Verstak - Love Ukraine
    Житомир, 2021-10-13
    LP,  лірика; Пісень: 8, Час: 25 хв.
    Я щаслива, Все в твоїх руках, Мурашки по тілу

    Обкладинка альбому Olena Verstak - Love Ukraine

    Слухати:   

    Збірка ліричних композицій. Пару треків звучать "простенько" та трішки сирувато, але є й цікаві доволі сучасні треки. Від романсів до оптимістичних маніфестів, приємна музика. Мурашки по тілу - топ!



  288. доки є чим дихати - каріатиди
    Львів, 2021-11-10
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 28 хв.
    (Еріху Фромму), Йди, Через полум'я

    Обкладинка альбому доки є чим дихати - каріатиди

    Слухати:   

    Хітів та бенгерів ви тут не знайдете, від цього альбому віє простотою вуличного музиканта, який навіть грошей не збирає, а грає в своє задоволення. Сумна та (місцями )глибока лірика, легка інструментальна музика - сміливо вмикайте таке в наметових таборах!



  289. Веремій - Пошепки
    Київ, 2021-08-01
    EP,  рок; Пісень: 4, Час: 16 хв.
    Балада про Мальви

    Обкладинка альбому Веремій - Пошепки

    Слухати:   

    Давно не було чутно на горизонті цих рок-романтиків і ось парубки розжились свіжим міні-альбомом! Вкраплення народних інструментів завжди вирізняла цей колектив від інших - тут гурт не зраджує собі також. Музика просякнута похмурою сірістю та певною приреченістю. Якщо маєте відповідний настрій - вмикайте



  290. maccoudi - Ти мій Яд
    Львів, 2021-07-02
    LP,  лірика; Пісень: 5, Час: 11 хв.
    Ти мій Яд

    Обкладинка альбому maccoudi - Ти мій Яд

    Слухати:   

    Легко, простенько, ненапряжно: все як любить молодь. Романтична лірика з присмаком хіп-хопу.



  291. STEIIIN - Армагедон
    Івано-Франківськ, 2021-12-17
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 8, Час: 15 хв.
    Ти не знаєш

    Обкладинка альбому STEIIIN - Армагедон

    Слухати:   

    Молодий репер копирсається у власній душі, шукаючи причини морального занепаду. Мінорний альбом, від якого віє депресивністю.



  292. Nemo322 - OPA
    Львів, 2021-10-13
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 6, Час: 12 хв.
    n.n.n.p, Jbl, Iskru

    Обкладинка альбому Nemo322 - OPA

    Слухати:   

    18+. Грубий, сірий та брудний не зовсім цензурний репак для кентів з колонки на грані фолу, від короля з "підземелля". Якщо реп не базарить то і ти не базариш!© Чому б вітчизняним підліткам не слухати цю музику, замість північних, якщо вже так хочеться забороненого? Знай наших! ©



  293. Frazé-Frazénko - Найкращий альбом року
    Львів, 2021-02-19
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 9, Час: 24 хв.
    Гуцулка Ксеня

    Обкладинка альбому Frazé-Frazénko - Найкращий альбом року

    Слухати:   

    Тараторити мастак© видає черговий альбом. Гучний перевантажений звук нової школи, з вкрапленнями великої кількості співаків та співачок на фітах - це вже фірмова риса альбомів Олександра в 2021 році



  294. Рендер - Рефлектив
    Київ, 2021-10-29
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 7, Час: 17 хв.
    Рефлектив

    Обкладинка альбому Рендер - Рефлектив

    Слухати:   

    Відвертий 18+ альбом де багато історій про дівчат. Такий собі хлопчачий мачо-реп.



  295. Дмухнимир - Я
    Львів, 2021-07-08
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 10, Час: 30 хв.
    Кришталеві Ріки

    Обкладинка альбому Дмухнимир - Я

    Слухати:   

    Не ради слави, не ради грошей головне щоб настрій завжди хороший(с) Ще один домашній реп-альбом від Дмухнимира-Тамагавка.. Порція глибоких та довгих сумних, сірих роздумів. Здається, що слухаєш один і той же трек, якось занадто одноманітно все та схоже. Світло цінується у темноті(с)



  296. ДІТИ ДЕРИХМАРИ - ГіК
    Київ, 2021-08-04
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 3, Час: 7 хв.
    Морозиво

    Обкладинка альбому ДІТИ ДЕРИХМАРИ - ГіК

    Слухати:   

    Трохи розбишацькі три реп треки, реальний андеграунд. Але тут хоча б можна трішки підтанцьовувати ;)



  297. avepe - Synny Day
    Львів, 2021-10-12
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 7 хв.
    Тепло, Бургер

    Обкладинка альбому avepe - Synny Day

    Слухати:   

    Ще кілька треків для прогресивної молоді. Молодий репер в своїх творах описує ідеальний всесвіт юного-тусовщика. На третьому альбомі за рік це вже трохи обридає - якось воно все одноманітно, хоч і гойдає. Але не в кожному ж треці про "суки, пісі, прррппррппр" та інші фрази, щоб здаватись крутим для молодняка... Але хід з безперевними треками, де навіть не помічаєш початку наступної роботи я зацінив - круто!



  298. Tadeй - хейт спіч/zona примирення
    Львів, 2021-11-18
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 28 хв.
    Невротик, Паралельні Лінії

    Обкладинка альбому Tadeй - хейт спіч/zona примирення

    Слухати:   

    Альбом сповідь від Молодого *анутого невротика©. За час прослуховування збірки відчуваєш себе психотерапевтом, що мусить слухати всі ці дивні історії та проблеми, якими з ним ділиться пацієнт. Позитив за згустками сірості та суму тут знайти важко, та він є(шукати ближче до кінця альбому)



  299. Igor Kirilenko - 111111111111111111111111111111
    UA, 2021-12-10
    EP,  електроніка; Пісень: 6, Час: 14 хв.
    Море, SOS

    Обкладинка альбому Igor Kirilenko - 111111111111111111111111111111

    Слухати:   

    Тут все просто - можу порадити прослухати обидва україномовні треки із великими людьми на вокалі! Я спокійна і жива - одягни мене в слова!(с) Ніжне "море" від Каті Павленко - головний хіт цієї збірки!



  300. 7amaGavk - Freestyla
    Львів, 2021-02-25
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 12 хв.
    Хавчік, Чувак

    Обкладинка альбому 7amaGavk - Freestyla

    Слухати:   

    Ходять пішоходи, туристи і уроди... (с) Міський легкий реп в дещо мінорному настрої, що є фірмовим для Тамагавка. Цей артист завжди вирізнявся простими текстами з життя з нахилом у приховані сенси. Ідеальний набір музики для холостяків за 30 який любить сумну репчинку за життя...



  301. Яцишин - Маяк
    UA, 2021-07-20
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 17 хв.
    Сша

    Обкладинка альбому Яцишин - Маяк

    Слухати:   

    Повільна поп-музика, з простими текстами, без зайвого пафосу. Чи не в кожній пісні відчувається якийсь сум. Схоже це все наслідки стосунків ;)



  302. Міленіал - Халепа
    Харків, 2021-12-31
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 10, Час: 26 хв.
    Нічого спільного, таще

    Обкладинка альбому Міленіал - Халепа

    Слухати:   

    Андеграунд виривається на волю! Прості, інколи сируваті та грубі тексти з життя звичайного хлопця. Реп може бути різним, як за сенсами так і за якістю. Але вже за публікацію свого музла на великих стрімінгах вже варто подякувати Богдану ;)



  303. Мікроб - Борода
    Кропивницький, 2021-12-07
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 6, Час: 20 хв.
    Наскрізь, У Полоні

    Обкладинка альбому Мікроб - Борода

    Слухати:   

    Але це приємна та не зовсім стандартна суміш "гойдаючого" хіп-хопу та аренбі з вкрапленням джазу, доволі веселими текстами та настроєм! Лиш неприємно вразив трьоххвилиний скіт про бороду російською з кавказьким акцентом:(



  304. frostjotun - it's getting harder to hide
    UA, 2021-11-19
    LP,  електроніка; Пісень: 7, Час: 40 хв.
    imitation of comprehensive

    Обкладинка альбому frostjotun - it's getting harder to hide

    Слухати:   

    Авторка продовжує грати у свою гру зі своїми, відомими тільки для неї правилами. Нам, слухачам лишається мовчки слухати та стежити вухами за розвитком музичних подій в цих витворах максимально мінімалістичного мистецтва ;) Тут вже з'являється голос музикантки - прогрес ;)



  305. avepe - Butterfly
    Львів, 2021-09-30
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 8, Час: 12 хв.
    Крутим рол, Акула

    Обкладинка альбому avepe - Butterfly

    Слухати:   

    Я лікую басом(с) Молодий репер тримає свою фішку - модний звук та прості, як двері тексти "на межі фолу" для підлітків. Півтора хвилинні треки мабуть розраховані на тік-ток, з якого молодь зараз не вилазить



  306. Artem Bemba - Fried Autumn Leaves
    Львів, 2021-10-26
    LP,  рок; Пісень: 11, Час: 41 хв.
    Кілька Хороших Днів

    Обкладинка альбому Artem Bemba - Fried Autumn Leaves

    Слухати:   

    М'який, плавний, переважно акустичний рок. Слухати під комином холодними вечорами. Під таку повільну музику можна легко заснути.



  307. avepe - First in the game
    Львів, 2021-09-10
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 8, Час: 10 хв.
    Кабан, Gang

    Обкладинка альбому avepe - First in the game

    Слухати:   

    Провокативний реп, який хоче бути популярним серед тінейджерів. Модний затягнутий стиль вимови, накручені баси, нецензурна лексика, дівчата, тачки, речовини та ПОНТИ- все "як треба" для малолітніх гангстерів =)



  308. Yukra - Легкозаймиста
    Київ, 2021-12-16
    LP,  рок; Пісень: 6, Час: 21 хв.
    На подолі, Моя Каліфорнія

    Обкладинка альбому Yukra - Легкозаймиста

    Слухати:   

    Це Юкра і вони грають на гітарах та синтезаторах!(с) Легкий приємний поп-рок, що не напружує. Безтурботна мололдіжна музика. І все б нічого, якби хлопці не втюхали два росмовних трека наприкінці зібірки. Тухляк...



  309. TVORCHI - ROAD
    Тернопіль, 2021-09-10
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 24 хв.
    Іди сюда

    Обкладинка альбому TVORCHI - ROAD

    Слухати:   

    Особливо не приділяю цьому альбому уваги, бо тут всього одна україномовна пісня, хоча звісно, англомовне музло у парубків дуже якісне та звучить дуже фірмово. Дуже хочу більше по нашому, Джефрі дуже личить українська



  310. D.Sam - Mirror
    Івано-Франківськ, 2021-06-01
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 7, Час: 15 хв.
    Mirror

    Обкладинка альбому D.Sam - Mirror

    Слухати:   

    Повільний кросовер репу та р-н-б. Меланхолійна стриманість та умисне уповільнення треків. Музика для занурення в думки на самоті, порефлексувати це сюди. Трохи гострих фраз, але вже як ж. Молодіжний стиль ;)



  311. AndYou MC - На варті хіп-хопу України
    Полтава, 2021-03-25
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 14 хв.
    Реп-джедай

    Обкладинка альбому AndYou MC - На варті хіп-хопу України

    Слухати:   

    Кожен перший репер шкодить жанру наче студентам комендант(с) Вчергове, Андрій навалює на сучасних комерційних реперів, відстоюючи свій власний погляд на реп для душі. Два різних світи - реп як професія та реп як хобі. Обидва вони мають право на життя. Відверто кажучи, ця збірка виглядає дуже сиро



  312. Юрій Бондарчук - Українська смерть
    Львів, 2021-06-25
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 15 хв.
    Морж

    Обкладинка альбому Юрій Бондарчук - Українська смерть

    Слухати:   

    Юрій завжди вирізнявся особливим стилем у текстах та їх виконанні. Це злі, прямі, сірі та "сирі" думки про буденні речі та проблеми. Правдива історія про життя, небуття, пам'ять та поминальні традиції. Звучить це все трохи песимістично та приречено, але що є то є (уважно прочитайте назву альбому)



  313. Андріана - ЛаЛаЛа
    Львів, 2021-12-10
    LP,  лірика; Пісень: 10, Час: 31 хв.
    Boy

    Обкладинка альбому Андріана - ЛаЛаЛа

    Слухати:   

    Альбом класичних естрадних пісень. На любителя та поціновувача, а таких в країні знайдеться вдосталь. Класичні веселі пісні з гумором для всіляких святкувань та кілька пісень про почуття. Під таку музику жінки старшого покоління похитують головами в танку ;) Але, як на мене, звучать всі ці роботи якось дуже однотипно



  314. Zapovid - Carpe Diem
    Торонто, 2021-06-25
    LP,  рок; Пісень: 7, Час: 21 хв.
    Ти і Я

    Обкладинка альбому Zapovid - Carpe Diem

    Слухати:   

    Український фольк-рок з Канади треба? Гітари, акордеон та дівочий вокал. Тут вам і ода-маніфест Вищим силам і динамічна романтика про неї та нього і і класична пісня про вишиванку =) До честі колективу, вони намагаються грати не просто "вульгарну шароварщину" для будинків культури діаспорян, а таки давати сучасний звук.



  315. Korinya - Lisom, Pt. 1
    Торонто, 2021-07-07
    LP,  фольк; Пісень: 8, Час: 28 хв.
    Oi Ya Znayu

    Обкладинка альбому Korinya - Lisom, Pt. 1

    Слухати:   

    Інтимнио-тихий та повільний фольк з Канадійщини, якому не бракує веселощів та запалу! Контрабас, акордеон, скрипки!Буває настрій, коли хочеться послухати чогось не складного, акустичного. Це саме той випадок де на додачу маємо ще й приємний стильний "фольк" і впізнавані мотиви.



  316. Frazé-Frazénko - Birthday Party
    Львів, 2021-06-16
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 11, Час: 34 хв.
    Далі, Римоепідемія

    Обкладинка альбому Frazé-Frazénko - Birthday Party

    Слухати:   

    Репчинка з різними смаками: тут вам і романтичні легкі речі (особливо круто вийшло з Morphom) і запальні треки, що спонукають гойдати. На загал, спільні треки з іншими артистами мені сподобались більше за сольні.



  317. Хитрий Лис - Все в голові
    Рівне, 2021-06-25
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 3, Час: 10 хв.
    Кадри Нічного Міста (за участю виконавця Dj Sobe)

    Обкладинка альбому Хитрий Лис - Все в голові

    Слухати:   

    Що цей хлопчина собі мислить?(с) Лис настворював реп-складів точених слів. Три треки, що мають сподобатись прихильникамм старої доброї реп-школи!



  318. McCola - TAKESHO NEMAZASHO
    UA, 2021-04-08
    EP,  рок; Пісень: 6, Час: 20 хв.
    Movchanka Demo

    Обкладинка альбому McCola - TAKESHO NEMAZASHO

    Слухати:   

    Підземна збірка трохи сируватих записів легенького мінорного року. Сумний настрій трішки давить на психіку, здалось аж занадто повільно :(



  319. Illaria - Зимовий сад (Acoustic)
    Київ, 2021-01-05
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 15 хв.


    Обкладинка альбому Illaria - Зимовий сад (Acoustic)

    Слухати:   

    П'ятнадцятихвилинка янгольського тихого дівочого співу під гітару. Романтика, кохання, квіти... В якості колискових буде саме те.



  320. Frazé-Frazénko - B-Sides
    Львів, 2021-02-18
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 4, Час: 12 хв.
    Меланхолія, Успіх

    Обкладинка альбому Frazé-Frazénko - B-Sides

    Слухати:   

    Трохи "мкланхолійного" репу від Олександра та його львівських колег. Якісь занадто мінорні треки вийшли



  321. Chestnut - Добридень
    UA, 2021-07-30
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 7, Час: 19 хв.
    Тромб, Лис

    Обкладинка альбому Chestnut - Добридень

    Слухати:   

    Тихий, спокійний емо-реп для сумного настрою.Хочеш покиснути у власних думках - вмикай таку музику. Стоп, відбій - вже на третьому треку починається веселий молодіжнй музон в традиціях нової школи. Щоправда таких жвавих всього три роботи. Отже, такий кросовер різних стилів хіп-хопу в одній збірці. АЛЕ, випадковий слухач послухає два перші та два останні треки і закриє твій альбом, якщо таке тягнуче йому не зайшло...



  322. Чортополох - Лихоліття
    Івано-Франківськ, 2021-12-15
    EP,  нойз; Пісень: 6, Час: 14 хв.
    застільна, лихоліття

    Обкладинка альбому Чортополох - Лихоліття

    Слухати:   

    Суміш панку, гучних звукових ефектів та поетичних рядків. Химерні пісні переплетені з лірчними баладами під бринькання гітари. Здається, головна ідея релізів ціього колективу - максимально заплутати слухача різношерстністю пісень на збірці



  323. Першосвіт - Розумні малюки
    UA, 2021-11-20
    LP,  дитячі; Пісень: 7, Час: 15 хв.
    П'ятеро жабенят

    Обкладинка альбому Першосвіт - Розумні малюки

    Слухати:   

    Хтозна, як це потрапило до нас, але най буде! Базові співані уроки для наймолодших з музичним супроводом + веселі пісеньки. Навчаємо діток весело та цікаво. Батькам малечі до обраного!



  324. Олександр Порядинський - Хто ми і звідки?
    Чернігів, 2021-11-05
    LP,  лірика; Пісень: 18, Час: 64 хв.
    Хто ми і звідки?, Ой, ти дівчино з горіха зерня

    Обкладинка альбому Олександр Порядинський - Хто ми і звідки?

    Слухати:   

    18 пісень! Здається, Олександр збирав ці всі роботи пів життя. Інша справа, що частина з них це неодноразово переспівані народні хіти...Передайте хтось молодому артисту, що часи естрадної музики та шлягерів вже(нарешті!) добігають кінця, хочеться чути більш сучасні пісні. Якщо артист ставить за мету виступати не тільки в будинках культури. Хоча, звісно, зберігати культурний спадок народу теж потрібно, це так.



  325. Дикий пес - Амазонка
    Рівне, 2021-02-17
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 14, Час: 47 хв.
    Амазонка, Скажи мені

    Обкладинка альбому Дикий пес - Амазонка

    Слухати:   

    Оце я називає справжній реп для себе та друзів. Хенд-мейд музика з підземелля. Таке старорежимне тру-музло слід слухати на касетному магнітофоні, обов'язково в оверсайз балахоні! Але попереджаю, до такого сирого "аматорського" звучання треба бути готовим, тут аж 14 треків. Альбом про кохання до тієї єдиної, без нецензурщини та зайвої мішури. Але ж що в трясця на альбомі рівненського репера роблять куплети запрошених гостей російською???



  326. thenotebookey - Соль
    UA, 2021-01-03
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 14, Час: 45 хв.
    Фром Зоо, Virus

    Обкладинка альбому thenotebookey - Соль

    Слухати:   

    Доволі експериментальна річ: трохи дикий, сірий та "сирий" реп з андеграунду. Дивна вимова емсі, здається, є однією з його фірмових фішок. В колекцію для прихильників непричесаного, true хіп-хопу старої школи. Таке б послухати на старому касетному програвачі!



  327. frostjotun - not quite biblical
    UA, 2021-11-19
    LP,  електроніка; Пісень: 7, Час: 61 хв.
    divine

    Обкладинка альбому frostjotun - not quite biblical

    Слухати:   

    Пригода продовжується. Всесвіт космічних звуків від frostjotun поповнився новим матеріалом. Чудова збірка інопланетних звуків для фону



  328. Yaroslav Skorodenko - Холод
    Полтава, 2021-12-28
    LP,  рок; Пісень: 7, Час: 29 хв.
    Щоденні фобії

    Обкладинка альбому Yaroslav Skorodenko - Холод

    Слухати:   

    Ліричні роздуми молодого парубка про омріяні світи з легким присмаком рок музики. Трохи збиває з пантелику невелекий фокус вокалі над музикою, чим можливо автор хотів акцентувати увагу до текстів. В яких, до слова, якось забагато сумних ноток та тем, хоча музло тряпляється дволоі жвавеньке. Музика для суму



  329. Sibirian Ambassador - Вперед На Ход
    Київ, 2021-02-09
    LP,  рок; Пісень: 12, Час: 51 хв.
    Digtiarne Mylo

    Обкладинка альбому Sibirian Ambassador - Вперед На Ход

    Слухати:   

    Ну ж бо всі налітаємо, дігтярне мило прославляємо(с) Мелодійні, переважно повільні легкорокові симфонії з кількома веселими текстами. Шкода, що пісень українською всього три. Остання робота строго 18+, провокативно =)



  330. Nayavu - День і Ніч
    UA, 2021-11-12
    EP,  лірика; Пісень: 5, Час: 16 хв.
    День і Ніч

    Обкладинка альбому Nayavu - День і Ніч

    Слухати:   

    Класичні естрадні пісні про "палкі почуття" між чоловіком та жінкою - пряма дорога на зросійщені радіостанції типу Шансон чи Пятница. Свого слухача середнього та старшого покоління знайдуть. На жаль, тут лише 2 україномовні пісні...



  331. Kyivmistah - 40:20
    Київ, 2021-12-06
    LP,  реггі; Пісень: 14, Час: 44 хв.
    Час білого шуму

    Обкладинка альбому Kyivmistah - 40:20

    Слухати:   

    Легки йнеквапливий мікс реггі, джаззу та легкого хіп-хопу. Для людей, що нікуди не поспішають, для людей що просто хочуть відкинутись на кріслі і слухати музику



  332. Diligodin - 17 поверх
    UA, 2021-11-12
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 8, Час: 23 хв.
    Liberte Anima Mea, Фіалка

    Обкладинка альбому Diligodin - 17 поверх

    Слухати:   

    Простий молодіжний хіп-хопчик, на абстрактні теми, переважно з мінорним настроєм. Три росмовних треки посеред альбому це те що мене вихарює в українських музикантах найбільше...



  333. Cios - Біль. Гніт. Бруд.
    Хмельницький, 2021-12-02
    LP,  панк; Пісень: 7, Час: 22 хв.
    Побут

    Обкладинка альбому Cios - Біль. Гніт. Бруд.

    Слухати:   

    Можу оцінити тільки єдину україномовну роботу на збірці - запальне, скажене та соціальне, яким і має бути панк. Підтягнете пісень нашою мовою - буде вогонь!



  334. Hloptsi Z Mista - Kompakt Dysk
    Торонто, 2021-07-02
    LP,  фольк; Пісень: 10, Час: 47 хв.
    Myla Moya

    Обкладинка альбому Hloptsi Z Mista - Kompakt Dysk

    Слухати:   

    Канадійські українці, що не забувають про культуру своєї Батьківщини. Звучать саме так, як очікуєш від діаспорян ;) Класичні пісні про національні символи/традиції (трохи "шароварно") розбавлені доволі меланхолійними ліричними баладами з сучасним рок-аранжуванням. Третій за ліком колектив з Торонто - столиця української культури в Канаді!



  335. Hey Jay - Місто
    UA, 2021-04-24
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 16, Час: 55 хв.
    Батьківщина, Лиш Вона, У центрі міста

    Обкладинка альбому Hey Jay - Місто

    Слухати:   

    З першого треку розчарування. Таку мовну кашу я не переварюю. через один трек російською... При тому, що україномовні треки звучать симпатично, я б з радістю таке слухав, хлопчачі переживання, добротний вуличний репчик. Рівень дисонансу наростає з кожним треком, де репер згадує про війну, спротив ворогу, рідне "місто з цілими вікнами"© . А в наступному куплеті читає російською....



  336. Vika Mirova - SOUNDTRACK
    Одеса, 2021-10-01
    LP,  лірика; Пісень: 15, Час: 47 хв.
    Саундтрек, Зима (за участю виконавця Lastochka), Життя (DJ De Maxwill Remix)

    Обкладинка альбому Vika Mirova - SOUNDTRACK

    Слухати:   

    Класичний дівочий поп-альбом. Солодкий голос, цікава музика, легко звучатиме на радіо. Але ця клята двомовність альбому... Просто диво - навіть Мурік з Green Grey тут заспівав українською у спільному треку =)



  337. Остра Тирнина - Біла дівка
    Ужгород, 2021-09-29
    LP,  фольк; Пісень: 13, Час: 53 хв.
    Ноти кохання, Скажи мені

    Обкладинка альбому Остра Тирнина - Біла дівка

    Слухати:   

    Така музика наврядчи потрапить до якогось національного чарту, тож згадаємо її хоч тут =) Суміш традиційних весільних та святкових пісень, веселого фольку та естради з вкрапленням відносно сучасної поп-музики. Направду, є речі які спокійно підійдуть і для загальнонаціонального радіо-ефіру (Ноти кохання, Скажи мені), хоч такого тут й мало



  338. Кульпарківська - EXPERIMENTAL ДВІЖ
    Львів, 2021-05-12
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 9, Час: 23 хв.
    Етап

    Обкладинка альбому Кульпарківська - EXPERIMENTAL ДВІЖ

    Слухати:   

    Експерементальний реп на новий сучасний музчний лад. Матюки, прколи, понти та модні біти



  339. Авіатор - 15
    Київ, 2021-01-29
    LP,  лірика; Пісень: 16, Час: 59 хв.
    Небо на двох

    Обкладинка альбому Авіатор - 15

    Слухати:   

    Колись "гурт-кумир" дівочої частини слухачів на честь свого 15-річчя видали альбом з кращими своїми творами. Поностальгуємо разом, пригадаємо ці романтичні історії. Але ця збірка також не дасть забути, скільки рос мовного вони наспівали за цей час - лише 5 з 15 пісень українською... :(



  340. frostjotun - still no point
    UA, 2021-11-19
    LP,  електроніка; Пісень: 11, Час: 41 хв.
    development, mental disorder

    Обкладинка альбому frostjotun - still no point

    Слухати:   

    Ще одна порція дивакуватого набору звуків. В 2022 році звуки, що нагадують постріли та вибухи дуже напружують і лякають. Слухаю ці всі збірки і чекаю, чим же це все закінчиться? Засмоктує =)



  341. INPLUS - PRELUDE 2021
    Київ, 2021-12-24
    LP,  електроніка; Пісень: 10, Час: 30 хв.
    потрібна, interlude 2, красива

    Обкладинка альбому INPLUS - PRELUDE 2021

    Слухати:   

    Розчарування... Хлопці, у яких вдаються україномовні треки з кайфовою романтичною електронікою записують альбом з переважно рос. треками... Дякую, дуже дякую, що знайшли місце для двох робіт по нашому... Слухатиму хоча б їх



  342. МС Петя - Геній репу
    Львів, 2021-11-08
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 11, Час: 29 хв.
    Петро не гімно, Боні і Клайд

    Обкладинка альбому МС Петя - Геній репу

    Слухати:   

    Культовий мем-репер-здоровань-мужик Петро (тру, а не гімно!(с)), Батя-мотиватор видав альбом власної творчості. Якщо не звертати уваги на треш-тексти, то музло іноді звучить цікаво. Антипафос та модний молодіжне слово - крінж зашкалюють ;) Вокал Соні в треку Боні і Клайд прямо дуже круто!



  343. Kana Band - Прославлення
    Київ, 2021-04-27
    LP,  релігія; Пісень: 7, Час: 33 хв.
    Любов Живе / Lyubov Zhyve

    Обкладинка альбому Kana Band - Прославлення

    Слухати:   

    Специфічна музична тематика, не для кожного. Головний лейтмотив творчості колективу - прославляння Творця. На загал, приємні повільні пісні, в кожній з яких є незавуальована згадка про рілігійні дива ;) Дівочий вокал від Христини Підлісецької зачаровує.



  344. BRYKULETS - Мєдляки
    Харків, 2021-01-21
    LP,  лірика; Пісень: 9, Час: 32 хв.
    Жаль так

    Обкладинка альбому BRYKULETS - Мєдляки

    Слухати:   

    Все по класиці: пісні про кохання, страждання та мрії. Прості та дещо банальні тексти кидаються у вічі/вуха. Лаконічні гітарні пісні мають свій особливий шарм та настрій. Шкода, що не всі - слухати російськомовний шлак особисто я не буду. От зовсім же складно випустити суто україномовний альбом - треба ж було втулити одну пісню, от просто нестерпно було???



  345. frostjotun - without consciousness
    UA, 2021-11-19
    LP,  електроніка; Пісень: 13, Час: 84 хв.
    math

    Обкладинка альбому frostjotun - without consciousness

    Слухати:   

    Таємниче мистецтво звуків



  346. Lizzzard - Живчик
    Івано-Франківськ, 2021-07-23
    LP,  хіп-хоп; Пісень: 14, Час: 35 хв.
    Зож делюкс

    Обкладинка альбому Lizzzard - Живчик

    Слухати:   

    Що це за прутня, для кого ти, репер зі Львова, зробив половину треків на альбомі російською??? Музика про наркотики, дівчат та стандартні реперські понти з нецензурними текстами. Так, звучить динамічно, молодіжно та сучасно, але огиду від іншомовних треків це не переб'є...



  347. frostjotun - now can it be called the finale?
    UA, 2021-11-19
    LP,  електроніка; Пісень: 12, Час: 69 хв.


    Обкладинка альбому frostjotun - now can it be called the finale?

    Слухати:   

    Закривайте очі під час прослуховування альбому і уявляйте себе космонавтом, що подорожує космічними всесвітами.



  348. Алла Івашина - Щаслива мить
    Івано-Франківськ, 2021-04-05
    LP,  лірика; Пісень: 26, Час: 97 хв.
    Хвиля ФМ, Зараза

    Обкладинка альбому Алла Івашина - Щаслива мить

    Слухати:   

    Ти просто супер, а я - навіки твоя!(с) Максимально класична естрада приправлена "сучасним звучанням" від чарівної співачки. На любителя вже "забутого жанру". Є кілька треків для радіо під масового слухача. Навіть переглядаючи трек-лист альбому, складається враження що читаєш класичний роман для самотніх жіночок за 40: про завойовника, коханого, почуття, кохання та самотність... Нічого проти не маю, не найгірша музика для корпоративних заходів: День народження, Новий рік, Батькам, Весілля. Тільки за розмір збірки можна вклонитися Аллі - не кожен артист вищого ешелону має в своєму репертуарі 26 пісень українською! Пісня Зараза у стилі рок приємно здивувала!



  349. Чортополох - бенкет на голівці цвяха
    Івано-Франківськ, 2021-04-01
    EP,  нойз; Пісень: 5, Час: 8 хв.


    Обкладинка альбому Чортополох - бенкет на голівці цвяха

    Слухати:   

    Якась занадто експерементальна дичина. Вісім хвилин незрозумілого хаосу.



  350. Жарений суп - Привіт з Киргизстану 1
    UA, 2021-11-09
    EP,  хіп-хоп; Пісень: 5, Час: 9 хв.


    Обкладинка альбому Жарений суп - Привіт з Киргизстану 1

    Слухати:   

    Музична провокація записана, схоже "по приколу". Склалось враження, що увімкнув запис з диктофона. Цікавий прояв ;)



  351. frostjotun - voices
    UA, 2021-11-19
    EP,  електроніка; Пісень: 4, Час: 10 хв.


    Обкладинка альбому frostjotun - voices

    Слухати:   

    Заощаджу вам 10 хв життя. Щось реально дивакувате. Записи людських розмов, з мінімаьною кількістю музичного оформлення. Музикою це можна назвати зі скаженою натяжкою. Отакий от прояв мистетва.



  352. Pilikayu - Святковий Настрій
    Львів, 2021-12-19
    EP,  кавери; Пісень: 4, Час: 10 хв.


    Обкладинка альбому Pilikayu - Святковий Настрій

    Слухати:   

    Збірка експериментальних каверів на святкові пісні. Мабуть це і є мистецтво, але суті випуску такого матеріалу в люди я не зрозумів...



Оновлення 2022-10-14, +53 альбоми

Коментарі

  1. Якщо тут взагалі всі українські альбоми, то не бачу свій альбом у переліку, як додати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вітаю, додав собі до списку ваш Майже досконало. Дійдуть руки - послухаю та додам. Дякую!

      Видалити

Дописати коментар

ВСІ

Великий огляд українських музичних альбомів 2020 року

Українські музичні альбоми 2022 року. Повний список та огляд